Ukoliko imate nedoumice kakvu obuću izabrati, ali da je idealna i za prolećni i za letnji period, pogotovo ukoliko radite u kancelarijama, ili na mestima gde otvoreni modeli nisu dozvoljeni, možda će vas inspirisati Kate Middleton koja je jednim potezom vratila u modu obuću koju je izuzetno lako kobminovati uz sve odevne kombinacije.

U pitanju su espadrile, koje su idealan izbor za vrele dane. Iako mokasine još uvek drže prvo mesto kada je trendi obuća ovog proleća u pitanju, Kate Middleton je zaslužna što se baš popularna platnene cipele vratile na velika vrata.

Da ne mari pošto poto za aktuelne trendove dokazala je ovim izborom, a model koji vojvotkinja nosi smatra se klasikom koji bi svaka žena poželela.

Reč je o Chanel modelu koji je rađen u kožnom i u platnenoj varijanti, a da ne odaju previše ležeran izgled govori i činjenica da je nose članove kraljevske porodice.

Odmah su postale modni hit, a osim što su lepe, idealne su za putovanja, šetnje u proleće i leto. Od espadrila na platformu, preko šiljastih, do ravnih, postoji opcija za svačiji lični stil, odevnu kombinaciju i priliku.

Tako smo Kate Middleton do sada mogli da vidimo i u modelu na platformu od kojih se godinama ne odvaja i često ih kombinuje sa omiljenim haljinama.

Kate Middleton obožava i model espadrila sa platformom.
Profimedia 

I stručnjaci kažu da espadrile idu uz farmerke, haljine, kratke pantalone, potpuno je svejedno kako ćete ih kombinovati - ali jedno je sigurno, izgledaće sjajno!

Espadrile će ovog proleća i leta biti najpoželjniji model.
printscreen/instagram