Svedoci smo da poslednjih nekoliko godina vladaju takozvani „ružni“ trendovi kojima iz sezone u sezonu trendseterke ponosno paradiraju. Ružne patike, pletene majice bez rukava, tie-dye printovi i štepane jakne su samo neki od trendova koji su možda u početku izazivali sumnju, ali su ubrzo naišle na obožavanje kod većine modnog sveta.

Isti slučaj desio se i sa glomaznim, tzv. chunky sandalama.

Chunky sandale su počele da se vladaju modnom scenom još pre dve godine kada su Tevine sandale sa duplim kaiševima preplavile naše feed-ove. Chanel je takođe predstavio svoj par glomaznih sandala, koje, iako ukrašene bouclé materijalom i legendarnim duplim C detaljima, ipak spadaju u kategoriju „ružnih“, ali opet nekako chic.

Prošle godine, Dune nas je počastio svojim parom najprodavanijih Lockstockk sandala, baš kao što su The Row Ginza japanke sa platformom postale statusni simbol.

Iako su mnogi pretpostavljali da će glomazne sandale nestati jednako brzo kao što su i došle, one su još uvek na vrhu modela kakav će vladati kolekcijama ovog leta.

Zbog svog oblika i praktičnosti, nije ih baš lako kombinovati. S tim u vezi, sada kada smo nabavili svoj par sandala, odlučili smo da vam predstavimo omiljene outfite koji će vam doneti bezbroj komplimenata.

1. Bela haljina + zlatni nakit

2. Karirani kombinezon + šešir

3. Karirana haljina + cut out detalji

4. Široke pantalone + oversize blejzer

5. Crna haljina + minimalistički nakit

6. Tanak duks + pantalone visokog struka

7. Košulja haljina + torba na rame

 8. 3/4 pantalone + prsluk