Možda je venčanje Beckhamovih bilo pre gotovo dve nedelje, ali čini se da je pažnju mnogih dama ukrala niko drugi do jedna od gošći - lepa glumica Eva Longoria, i to zahvaljujući haljini koju je ponela na ovaj prestižan događaj, a o kojoj još uvek ne prestaje da se priča.

Elegantna crna toaleta koju potpisuje Victoria Beckham jedna je od njenih najpopularnijih kreacija u kolekciji za proleće/leto 2022. godine, a prva ju je ponela upravo jedna od njenih najboljih prijateljica - Eva, koja je ovim modelom istakla sve ono što je najlepše na njenom telu.

Crna haljina koja prati siluetu tela, s izuzetno tankim bretelama oko vrata koje se sužavaju u otvoreni dekolte bili su formula za privlačenje pogleda, a cena haljina je oko 2000 dolara.

Eva doduše nije jedina koja je ponela ovakav model koji je na tronu najpoželjnijih već nekoliko godina. Nešto slično ponela je zvezda filmova o Harry Potteru, Emma Watson.

Jednu od verzija pokazala je na crvenom tepihu glumica Michelle Dockery, zvezda nove Netflixove serije "Anatomy of a Scandal".

Michelle Dockery ponela je haljinu sa izrezima sličnu Evinoj.
Profimedia 

Međutim, ovaj izazovan, a u isto vreme i elegantan model može se naći i u raznim high street brendovima, ali i u nešto skupljim varijantama dizajnerskih modnih kuća poput Valentina i Saint Laurenta.

Varijaciju na temu možete pronaći i u Zari i to u različitim bojama, te je samo na vama koja haljina se najviše uklapa u vaš budžet, ali i stil.

Haljine poput one koju je nosila Eva Longoria možete naći i u Zari.
Zara