Gotovo da ne postoji osoba koja je zaljubljena u modu, a da nema svoju omiljenu Francuskinju na koju se, s vremena na vreme, ugleda.

Ako želite da živite fantaziju života u Parizu kroz nečiji feed onda je pravo vreme da zapratite Aïda Sané koja kroz modu pokazuje estetiku glavnog grada Francuske.

Mnoge dame su pokušale da otkriju tajnu žena sa najboljim stilom na svetu, a čini se da ona zapravo ne postoji, već da je ključ dobrog izgleda u vrlo jednostavnim pravilima koje treba slediti.

Aïda nam upravo to svakodnevno dokazuje na Instagramu, a njen savršeno savladan "je ne sais quoi" momentat koji je ispunjen lakim, neverovatno chic modnim kombinacijama, nailazi na odobravanja njenih pratilaca.

Za "Who what wear" Aïda Sané je otkrila pet specifičnih komada koje će i ove godine rado kombinovati u svojim izdanjima, te rekla i nešto više o njima.

Nastavite da skrolujete da biste saznali koje to stvari ova Francuskinja nosi u 2022. na ulicama Pariza.

1. Oversize kaput u neutralnoj boji

„Ovaj čokoladni kaput korejskog brenda Poszera je jedan od mojih omiljenih ove sezone. Jedva čekam da ga nosim više, jer sam opsednuta ovom čokoladnom bojom, koja je nepravedno potcenjena, a izgleda tako skupo i elegantno."

„Nosila sam ovaj sivi Storeez kaput toliko puta, a ove godine planiraš još češće. Volim što je oversize i to što se lako kombinuje sa smelom bojom - kao što sam ja uradila sa narandžastom Furla torbom."

„Opsednut sam ovom bojom Arket kaputa koji je od nedavno jedan od mojih favorita. Savršeno je neutralan i jedva čekam da eksperimentišem više sa sa njim u budućnosti."

2. Crne mokasine

„Prošle godine sam nabavila svoje Gucci mokasine koje su super udobne, te s razlogom za mene predstavljaju obavezan par cipela u ormanu za proleće.“

3. Kačket

"Nisam bila velika ljubiteljka kapa, dok do nedavno nisam otkrila Polo Ralph Lauren modele koji su veoma praktični za ležerne dane kada nemate vremena da stilizujete kosu, a ipak želite da izgledate kul."

4. Elegantna crossbody torba

„Nedavno sam dobila svoju novu Chloé torbu, koja je dugo bila na mojoj listi želja. U početku nisam bila oduševljena ovom bojom, ali sam brzo shvatila da se odlično slaže sa mojom garderobom. Sviđa mi se dizajn i to što izgleda tako slatko i šik.“

„Kod moje DeMaker torbe mi se sviđa dizajn i to što je super praktična za svaki dan torba. Upravo sam dobila i kamel verziju koju jedva čekam da više stilizujem u 2022. godini.“

5. Čizme preko kolena

„Filippa K čizme su na prvom mestu. Ove čizme sam često nosila u poslednje vreme, a verovatno ću ih mnogo nositi i tokom 2022. Sviđa mi se što su tople i moderne, a idu uz sve od šortseva preko suknji do farmerki."