U svakom prolećnom ormaru ostavite mesta za ležerne pantalone visokog struka koje odišu sportskom elegancijom.

Prolećna sezona u naše ormare unosi raskošne modele i materijale, dok se omiljenim neutralnim tonovima pridružuju jarke i pastelne nijanse.

Uz jednostavne modele poput košulje i blejzera bez kojih ne bismo mogli da zamislimo outfit za prolećnu sezonu, ženstvene haljine i svestrane suknje još uvek će pleniti pažnju u modnom svetu i našim ormarima.

Ipak, u svakom prolećnom ormaru naći će se mesto za nekoliko ključnih modela pantalona koje će našem prolećnom stilu dati onaj cool faktor, dozu udobnosti i bezbroj mogućnosti kada je u pitanju kreiranje svakodnevnih kombinacija.

Proleće će nas vratiti omiljenim modelima od teksasa, ali i klasičnim pantalonama s modernim detaljima koje su odavno prestale da budu rezervisane za formalne ili poslovne kombinacije te su postale jedan od apsolutnih modnih favorita brojnih street style zvezda.

Spoj širokih nogavica i visokog struka ima efekat optičke varke koja čini da struk izgleda uže, a noge duže.

Jednostavne za kombinovanje i jednako primerene za dnevne i večernje kombinacije, pantalone visokog struka su jedan od najboljih odevnih komada koji možete dodati u svoju kolekciju. Ako želite da naglasite efekat užeg struka i dužih nogu, pantalone visokog struka kombinujte s cipelama koje krasi nekoliko centimetara povišena potpetica.

Mogu se pronaći u različitim bojama i sa različitim detaljima na struku, a u nastavku se inspirišite kako da kombinujete pantalone koje su neizostavn deo ormara svetskih trendseterki: