Nicola Peltz i Brooklyn Beckham prošle subote uplovili su u bračne vode. Par se verio 2020, a venčanje se održalo na luksuznom imanju Nicolinog oca vrednog 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi.

Ono što je oduševilo sve pored toga što se Brooklyn Beckham trudio da ispoštuje sve tradicionalne običaje porodice svoje supruge, jeste to što je uzeo i njeno prezime, dok je Nicola uz svoje prezime na Instagramu dodala i Beckham, a s pratiocima je podelila i kadrove s raskošnog venčanja.

Besprekoran stil, jednostavnost i gracioznost bili su sveprisutni na njihovom venčanju na koje su njihove imućne porodice navodno potrošile milione funti.

Ipak, mladi par nije razmišljao samo o materijalnim stvarima, što su dokazali neverovatnom odlukom koju su gosti morali da poštuju. Naime, oni su umesto svadbenih poklona od zvanica zahtevali da pomoć preusmere u humanitarne svrhe.

- Moj otac je već pričao o toj temi u svom govoru na mom venčanju. Brooklyn i ja smo devastirani zbog situacije u Ukrajini i stoga nismo prihvatili poklone na venčanju, nego smo gostima rekli da doniraju na link koji stavljam i ovde - napisala je Nicole uz objavu na svom Instagramu.

Venčanje je bilo zatvoreno za medije, a gostima je bilo zabranjeno korišćenje fotoaparata i mobilnih telefona. Ipak dežurni paparaci su uspeli da snime delić mladenaca koji je odmah procureo u javnost.

Ovo venčanje okupilo je mnoga poznata imena iz sveta šoubiznisa, te su se mogli videti gotovo sve članice "Spice Girls-a", osim Eme Banton koja je bila sprečena da dođe, Eva Longoria, Serena Williams i mnogi drugi.

Luksuzno venčanje je po navodima stranih medija koštalo oko 76 miliona funti, a Nicole i Brooklyn potpisali su i oko 3 miliona vredan predbračni ugovor kako bi zaštitili svoju imovinu, gde je poseban akcenat bio na bogatu naslednicu, s obzirom na to da je njen otac daleko bogatiji od porodice Beckham.

mladi par odlučio je dve poklone preumerri na one kojima je pomoć potrebna
Profimedia