Što obući za svadbu večita je nedoumica, a pritisak je još veći kada je u pitanju bliska osoba. Mnogo se očekivalo od preduzetnice, pevačice i dizajnerke Victorie Beckham na venčanju njenog sina, a ona se i ovog puta pojavila u zanosnoj kreaciji koja oduzima dah.

U pitanju je srebrna slip haljina njenog VB brenda. Ova kreacija je rađena po meri u Victorijinom londonskom ateljeu, a na njoj je 6 članova tima radilo 5 dana. Za haljinu su koristili posebnu svilu iz jedne od Victorijinih omiljenih italijanskih tkaonica, te haljina vizuelno ostavlja utisak tekućeg metala. Takođe, povezali su 3 različite vrste čipke za zanimljiv detalj na grudima.

Haljinu je uparila sa srebrnim sandalama i dijamantskim nakitom, te kosu podigla u punđu s (naizgled) ležerno raspuštenim pramenovima uz lice, pokazujući kako izgleda udoban luksuz i diktirajući buduće trendove za venčanja i druge događaje koji iziskuju formalnu odeću - ali za ples i zabavu do zore. 

Suprug David Beckham takođe je bio oličenje sofisticiranosti, u smokingu sa satenskim reverom, koji je dizajnirao Kim Jones iz Diora specijalno za ovu priliku.