Poznato je da je zvezda serije "Očajne domaćice" prilično niska, razlog zbog koga je nemoguće da je na crvenom tepihu vidimo bez vrtoglavih potpetica.

A, čini se da joj ovakvi događaju ili makar nošenje potpetica, nedostaju - s obzirom da je Eva obukla prilično smelo izdanje koje uključuje kombinezon sa kratksim šortsom i crvene otvorene sandale sa visokom potepicom, te se uputila u šetnju dvorištem ka svojoj garaži.

Kako je i objasnila u postu koji je objavila na svom Instagram nalogu.

Naime, glumica se sa porodicom nalazi u karantinu u njihovoj losanđeleskoj vili. 

O kombinezonu kao ultimativnom komadu godine već smo pisali nekoliko puta, a glumica nas je podsetila i na efektnost onog koji dolazi u letnjoj, kratkoj formi - tačnije sa kratkim nogavicama, te u nijansi safari tonova u ovom slučaju maslinasto zelene, uz koje se odlično složila komplementarna crvena.

Trik za izduživanje nogu kojim se Eva poslužila prilično je jednostavan.

Tu su dakle pod broj jedan: vrtoglave potpetice, zatim njihova kombinacija sa golim nogama, te podgnuta linija pojasa koja izdužuje torzo. Vrlo su važne i dve komplementarne boje koje su upotrebljene u ovoj kombianciji, suprotnost crvene i zelene koji stavarju odličnu haramoniju.

Tu je i još jedan značajan detalj: ugao iz koga je glumica fotografisana, a to je iz poze u kojoj fotograf čuči.