Sezona sandala polako, ali sigurno kuca na vrata naših ormara, a mi se još uvek čvrsto držimo za omiljene chunky mokasine.

Ipak, kroz nekoliko nedelja moraće da se oprostimo i od njih, ali ne žalimo jer nas trendovi u 2022. godini obradovali neodoljivim modelima ravnih sandala za svaki dan.

Influenseri, koji su nekoliko nedelja ispred nas ostalih u pogledu predstojećih sezonskih trendova, već redovno nose sandale. Upravo tako su se neki modeli već efikasno istakli kao najpoželjniji.

Ono što volimo kod ovih sandala jeste što su istovremeno udobne za nošenje i jednostavne za kombinovanje, pa se kao takve moraju pronaći u ormanu baš svake devojke koja brine o svom modnom izrazu.

Osim što su sjajne za kompletiranje outfita za užareni gradski asfalt, isto tako su pogodne i za peščane plaže.

Za kompletiranje outfita za užareni gradski asfalt ili neku važnu priliku, nastavite da skrolujete i potražite omiljeni par cipela za sebe!

Fisherman sandale

Fisherman sandale su prve na listi jer su trenutno najzastupljenije na modnoj sceni. Udobne su, cool i efektne za sve outifte koje planiramo da nosimo u narednim danima.

Sandale sa punom petom

I kada smo pomislili da su se svi mogući modeli cipela iz prošlosti vratili, ove sezone su nas papuče sa punom petom podsetile na trend koji nismo voleli nekada.

Platforme

Papuče sa dupliranim đonom su već neko vreme u fokusu, ali ove sezone se ističu modeli koji odišu minimalizmom, a to najbolje pokazuju modeli koje krasi široki kaiš.

Sandale od vinila

Da li ste i vi primetili da su sandale sa PVC trakicama sve češće na fotografija poznatih trendsetera? Uspešno su nam najavili trend kom ćemo se rado odazvati.

Mule sandale sa platformom

Već mesecima pričamo o povratku platformi, i iako dolazi u mnogim oblicima, za leto će retro mule papuče biti jedan od obaveznih komada u ormanu.

Basic sandale

Basic bezvremenski model koji se s lakoćom nosi za šetnju gradom, ali i plažom su svakako modeli Hermes papuča. Ako ste već uložili u premium par, budite sigurni da je to bila mudra investicija.

Sandale na pertlanje

Ima li išta seksepilnije od sandala sa kaišićima? Sandale sa pertlanjem do članka izgledaju jednako dobro uz bermude, ali i venčanice.

Logo, logo, logo

Logotipi i monogrami su bili veliki trendovi na pistama S/S 22, tako da nije iznenađujuće da ukrašene cipele viđamo i na ulicama.

Kitten štikla

Pored slingback cipela koje su ove sezone veoma popularne, ništa drugačije nije ni sa kitten obućom. Ovo je redak model sandala koje se s lakoćom mogu nositi od jutra do mraka, a sjajno se kombinuju uz pantalone, suknje i haljine svih dužina.

Ravne klompe

Ako bi 2022. mogla da se definiše jednim modelom obuće onda bi to svakako bile ove ravne klompe. Za maksimalno svestran izgled potražite modele u neutralnim bojama antilopa.