Kada govorimo o torbicama, žive boje i odvažni oblici su dva najbitnija koncepta ove sezone, a to je dobro shvatila italijanska modna kuća Prada koja ove sezone nudi model geometrijskog oblika za kojim modne zavisnice žude od njegovog lansiranja.

Prema podacima najpoznatije modnog ptretraživača Lyst, torbica trouglastog oblika s Prada potpisom trenutno je drugi najtraženiji modni komad među korisnicima interneta, nakon 550 modela patika New Balance. Nakon što je u junu prošle godine predstavljena na Nedelji muške mode u Milanu, Prada Triangle torba u trenu je oduševila modni svet.

Inspirisana kultni logom italijanske kuće, dolazi u obliku trougla, a izrađena je od Saffiano kože u koju je utisnut Prada logo. Suptilno je istaknut i na bočnim stranama torbe u obliku metalnog trougla, dok je naziv brenda ispisan na širokom kaišu koji torbi daje sportski prizvuk.

Krasi je jednostavna kopča, a unutrašnjost torbe izrađena je od Pradinog prepoznatljivog najlona.

Iako je predstavljena ukao deo muške kolekcije, ova torbica ubrzo je postala idealan unisex model, a njen efektan izgled čini je savršenom it torbom najnovije generacije.

O velikoj popularnosti koju trenutno ima na modnoj sceni dovoljno govori činjenica da je svoje mesto pronašla u ormarima brojnih zaljubljenika u modu.

Samo na Instagramu iza hashtaga #PradaTriangle se danas nalazi na hiljade fotografija stajlinga u znaku ove nove it torbe.