Torba koju obožavaju i kraljevska dama Kate Middleton i moderne devojke poput Gigi Hadid, Selene Gomez i Emily Ratajkowski kreirana je u Londonu.

Kate Middleton doputovala je u dvodnevnu posetu Kopenhagenu, a tom prilikom oduševila je nošenjem jedne od prepoznatljivih njenih torbi.

Kate Middleton nosi svoju omiljenu torbu Mayfair britanskog brenda Aspinal iz Londona.
Profimedia 

Kultne tašne kombinuju praktičnost i eleganciju koja prevazilazi prolazne trendove - od Chanel torbica do Birkin i Lady Dior, i postaju statusni simbol koji slavne i anonimne žene vole da nose. Prema ovoj formuli, u poslednje vreme sve je popularnija jednostavna kožna torba sa krokodilskim printom: model Mayfair britanskog brenda Aspinal iz Londona.

Kate Middleton nosi torbu od krokodilske kože brenda Aspinal model Mayfair.
Profimedia 

Kate Middleton ih poseduje nekoliko, a najdraža joj je crna koju je godinama nosila u raznim prilikama od fudbalskog stadiona do kraljevskih prijema.

Kate Middleton poseduje nekoliko torbi brenda Aspinal u različitim bojama.
Profimedia 

Ljubiteljka iste crne torbe je i Gigi Hadid koja ju je nosila, na proslavi rođendana svoje sestre Belle Hadid, uz set od tvida i kožni mantil.

Selena Gomez ima istu u beloj boji, a Emily Ratajkowski zelenu voli da je kombinuje kako u dnevnim, tako i u večernjim izdanjima.

Gigi Hadid nosi torbu brenda Aspinal koju obožava i Kate Middleton.
Profimedia 

It devojke i vojvotkinja su se složile u jednom - Aspinal Mayfair je pun pogodak i za noć i za dan.

Torba je dostupna u nekoliko veličina – od nano, što odgovara trendu mikrotorbi, preko midi, do većih verzija, a s obzirom na nižu cenu od nekih drugih kultnih torbi, njena popularnost će nesumnjivo rasti.

Emily Ratajkowski poseduje zelenu Aspinal Mayfair torbu.
Profimedia 

Emily Ratajkowski zelenu Aspinal Mayfair torbu kombinuje i za noć i za veče.
Profimedia