Nakon pojavljivanja  u zlatnoj Jenny Packham haljini na premijeri filma No Time To Die, vojvotkinja od Kembridža se juče vratila u Royal Albert Hall kako bi prisustvovala Royal Variety Show.

Za tu priliku, Kate je iz svoje arhive izvukla još jedan komad Jenny Packham: haljinu od smaragdnih perlica iz kolekcije britanske dizajnerke za jesen/zimu 2020, a koju je princeza prethodno nosila tokom posete Pakistanu 2019. godine. Glamurozno izdanje upotpunila je svojim sad već prepoznatljivim raskošnim loknama koje čine da izgleda zanosno.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža imaju dugu istoriju podrške ovom događaju, prvi put su mu se pridružili još 2014. Za svoj debi, Kate je tada odabrala čipkanu haljinu Diane von Furstenberg, nakon čega je na red došla ledenoplava haljina Jenny Packham 2017. godine i Alexander McQueen kreacija 2019. godine.

Ova godišnja manifestacija služi za prikupljanje sredstava za ljude širom Ujedinjenog Kraljevstva kojima je potrebna pomoć zbog „starosti, lošeg zdravlja ili teških vremena“, a kraljevski članovi sa zadovoljstvom daju svoj humanitarni doprinos.

Kako vam se dopada ovo modno izdanje?

Profimedia Pogledajte kako je izgledala.