S razlogom ne odustajemo lako od crne, smeđe i bež torbice jer su one večiti classic i lako ih je uskladiti s raznim outfitima, ali ovog proleća ne možemo zaobići boje kao ključnu stavku prolećne estetike.

Ove sezone odlučujemo da biramo ekscentričniju boju koja će nam osvežiti svaku modnu kombinaciju, a najlakše ju je u svoj stil dodati u vidu modnog dodatka koji svakodnevno nosimo.

Kada je reč o kožnim torbicama, etablirani modni brendovi u svojim kolekcijama poseduju određene boje koje su istovremeno suptilne i svestrane, a jedna od njih je i zelena koja sve više osvaja žene svih stilova i godina.

Osim što je to boja prirode, izgleda sjajno s tamnom odećom - poput crne ili tamno plave - bez stvaranja jakog kontrasta. Ipak, kombinuje se i s toplijim tonovima, dezenima i svetlijim teksturama, pa je savršena za proleće i leto.

Zelena ne mora biti dominantna, niti rizična boja. Zelena kožna torba može svakom stilu dodati mir ili odvažnost, u zavisnosti od kombinacije.

U svakom slučaju, deluje pametno i elegantno i jedna je od najboljih boja za razbijanje beskonačnog vrtloga crno-smeđe-bež torbica u kom se žene najčešće vrte.

U spoju sa komadima izraženijih tonova, poput narandžaste vrlo lako može stvoriti jednu od najboljih kombinacija boja ikada. U kombinaciji sa zagasitijom paletom, poput boje cigle, čini jednako zadivljujuću kombinaciju vrednu svake pažnje.

Bilo da želite da svoj prolećni izgled naglasite trendi modnim dodacima ili razbijete monotoniju, u nastavku pogledajte naš izbor trendy modela zelenih torbi za proleće:

Zara, Bershka Zelena torba se mora pronaći u vašoj kolekciji ovog proleća!