Sećate li se možda kada ste poslednji put negde izašli bez torbe? Još uvek premotavate film? Upravo o tome pričamo! Zaista je mnogo teško bilo gde krenuti bez omiljenog ženskom aksesoara koji daje neku sigurnost i osećaj da, i kada outift nije na najvišem nivou, uvek možemo da se oslonimo na njega.

Zasigurno ćemo još morati da sačekamo neko vreme sa oblačenjem odeće iz kolekcija proleće/leto 2022, ali ono što se već sada od trendova za sledeću godinu nalazi u prodaji jesu - torbe.

Pošto su torbe bile na dnu prioriteta za kupovinupočetkom 2021. godine, izgleda da sledeća godina ostavlja prostora za savršen trenutak da sve to nadoknadimo.

Tekstura ostaje ključan dodatak estetici. Uz to, moći ćete da nastavite da nosite svoje party torbe sve do sledeće godine, jer su šljokičasti i detalji u vidu resa i dalje u modi. Šta je život bez malo sjaja, na kraju krajeva?

Za minimaliste, postoji mnogo opcija u klasičnim nijansama koje će se za početak neprimetno uklopiti u svačiji stil.

Zatim, tu je i najlepši model prolećne torbe. Želiš da saznaš o kom modelu je tačno reč? Nastavite da skrolujete da biste videli 7 glavnih trendova torbica koje će dominirati 2022. godine.

U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko atraktivnih modela torbi koje ćete sigurno poželeti da nosite u 2022. godini.

1. Vidljiv logo

Torbe sa jasno vidljivim logom i bogato postavljenim monogramima vladali su pistama na Loewe i Fendi revijama, a ovom trendu se priključio i Chanel.

Torbe sa vidljivim logom i monogramima će sledeće godine biti u fokusu.
Profimedia 

2. Nude boja

Ne bismo obično smatrali da je nešto tako klasično, kao što je torba u nude boji, u trendu ali s obzirom na to da je preplavila piste, mora da se nađe na našoj listi. Braon i nude nijansa čine da svaki komad uvek izgleda otmeno i skupo, a to ne mora da bude slučaj. Slažu se uz garderobu svih boja i podjednako su aktuelne tokom svih godišnjih doba.

Braon boja i torbe u istoj će sledeće godine biti glavni trend.
Profimedia 

3. Ruche

Trend ruche torbi je prvi put uočen 1980-ih, ali ako su piste neštona šta se ugledamo oduvek, onda su one još davno predodređene da imaju snažan uticaj na našu budućnost. Bottega Veneta nastavlja da prikazuje ruche torbe za proleće/leto 2022., a sada se pridružuju i brendovi poput Balmaina.

Ruche model torbi će 2022. godine biti u top trendovima.
Profimedia 

4. Bucket torba

Bucket torbe do skoro nisu bile pretendenti za modni tron, ali izgleda da će se promeniti tok trendova. Ove modne dodatke je popularizovao modni dizajner Florian Gavriel. Ono što ih razlikuje je to što imaju oblik vrećice i obično imaju zanimljive ručice - lance, drvo, metal...

U 2022. godini nosićemo bucket modele torbi.
Profimedia 

5. Party torbe

Ako ste u potrazi za nešto malo hrabrijim komadima, izaberite svetlucave torbice koje su savršen izbor za ulazak u 2022. godinu. Novogodišnji praznici su pravo vreme da pokažete svoju glamuroznu stranu i da se bez straha poigrate sa sjajem i šljokicama, ali ne plašite se - žurke u 2022. neće manjkati!

6. Rese

Toliko su dopadljive da se mogu nositi u svim prilikama i uz širi spektar garderobe. Od uskih suknji, preko koktel haljina, pa sve do traper pantalona i letnjih šortseva.

7. Tote torbe

Među modelima koji olakšavaju svakodnevicu i imaju dovoljno mesta za sve stvari koje nam mogu zatrebati uvek su se isticale tote torbe. Tokom ove godine najpopularnija će biti one u basic bojama, kako bi uklapanje glomaznije torbe bilo što jednostavnije.

Angelina Jolie nosi veliku torbu koja će biti među top trendovima u 2022. godini.
Profimedia