Prošle godine, modni svet su preplavile neutralne nijanse i hit monohromatski outfiti, s ponekim detaljem koji je razbijao monotoniju tonova boje kože, kapućina i peska. Međutim, ove sezone poželeli smo da napustimo "komfornu" paletu boja i prepustimo se jarkim tonovima.

Iako crvena boja prevladava u božićnim odevnim kombinacijama, sada sa sigurnošću možemo reći da je još jedna divna boja pokorila modni svet, a posebno se istakla na Instagramu!

Ako ste proteklih nedelja skrolovali Instagramom, zasigurno ste naišli na odlične kombinacije ljubičaste boje na koju se se modne infuencerice odvažile jer istovremeno izgleda seksi, slatko, ali i neodoljivo hrabro.

Koliko je popularna boja govori i njena rasprostranjenost koja se niže od pletenih džempera, preko haljina pa sve to torbica.

Ako ste odvažni i volite modne kombinacije koje uključuju boje, birajte one tamnije nijanse metalik ljubičaste, a ako više volite decentno, tu su odvažne nijanse svetlijih ili pastelnih tonova.

Pretražili smo Instagram profile glavnih trendseterki i pronašli divne komade u svetlo i pastelno ljubičastim bojama. Evo malog odabira: