Hladno vreme i raspored prebukiran obavezama - može biti vrlo teško odabrati adekvatnu odeću u decembru. Od idealnog outfita očekuje se da isprati ledene dane, druženja i izležavanja kod kuće, ali i poslovne sastanke i sjajne večernje zabave. 

Osim što mora da bude kreiran za sve prilike, zimski outfit treba da odgovori na još dva zadatka - praktičnost i estetiku, tako da ni jedan od njih ne ide na uštrb drugog. Zvuči komplikovano? Uz naš zimski modni vodič nije.

Analizirali smo Instagram naloge ultramodernih devojaka kako bismo vam dali svu potrebnu inspiraciju za kreiranje jednostavnih, a jedinstvenih stajlinga za decembar. Slojevitost je IN, zato slobodno navucite na sebe koliko god vam je potrebno komada kako bi vam bilo toplo, ali sa druge strane obratite pažnju kako ih kombinujete.

Pleteni kompleti, jakne sa pojasevima, kožne pantalone, džemperi na pruge i mokasine jesu modni komadi bez kojih ove sezone ne možete ako želite da budete u trendu.

Skrolujte kako biste otkrili 8 jednostavnih outfita koje ćemo nositi čitavog decembra.

1. Shearling kaput + farmerke sa ravnim nogavicama + chunky čizme

Outfit koji trendseterke obožavaju od Kendall Jenner do Katie Holmes. Osvežite garderober shearling kaputom, tamnim jeansom koji je ove sezone mnogo poželjniji od svetlog, a chunky čizme neka budu neizostavni deo vašeg stajlinga.

2. Džemper-haljina + karirani kaput + čizme do kolena

Potrebna vam je upečatljiva modna kombinacija za posao? A da ne uložite mnogo truda i vremena za njeno osmišljavanje? Uzmite jednobojnu džemper-haljinu i moćne čizme do kolena (kožne ili lakovane) - i nećete pogrešiti.

3. Kožna jakna + slip suknja + chunky mokasine

Pruge, slip suknja, glomazne mokasine... šta se dobije kada se ukrsti nekoliko trendova istovremeno? Ultramoderna kombinacija koju će svi želeti da kopiraju. Ostanite dosledni klasici i pokažite kako se nosi otmeni outfit na savremen način.

4. Pleteni komplet + papuče

Radna uniforma za rad od kuće ove godine su definitivno pleteni, plišani i vuneni kompleti. Modne influenserke su ih toliko zavolele da ih uveliko nose i van svog doma - za izlazak do gr 

5.  Oversized džemper + pantalone + patike

Ako pratite modu, onda znate da su oversized forme u fokusu. Zbog toga više ne važi pravilo da ako je džemper širok, pantalone treba da budu uske i obratno. Sada je svaki komad širok, udoban i moderan. Zgrabite kafu i uživajte u toplom zimskom outfitu.

 6. Sako-jakna s pojasom + crne pantalone + zlatni detalji

Ako do sada nismo spomenuli, pojas je ove sezone must-have, baš kao i zlatan nakit koji je sastavni deo svih stylish kombinacija na Instagramu.

 7. Vuneni kaput + biciklistički šorts + rolka

Spoj nespojivog ponekad iznedri neočekivano dobre kombinacije pored ove.

8. Puffer jakna + trenerka + mokasine

Sunce, kafa, puffer jakna, trenerka i mokasine - vikend može da počne!