Pandemija je pri kraju, a luksuzna modna kuća Loewe, ispred koje stoji kretivni direktor Jonathan Anderson, dokazuje da modna metafora ipak ima socijalni impact, pogotovo kada vaša najnovija poželjna štikla zgazi i razbije jaje, zar ne? A sve najbitnije modne influenserke baš ovu štiklu nose na Paris Fashion Week-u.

Sve influenserke nose najpopularnije štikle za proleće 2022.
Imaxtree 

Kao i svaki kreativac, čovek ispred luksuznog brenda Loewe ima nemiran um, uvek se bori protiv previše očiglednog odgovora. „Na čudan način želeo sam da kolekcija bude histerična“, rekao je Jonathan Anderson.

„Dakle, to je napetost. Jer ovo je čudan trenutak”, nastavlja on. Tada smo i videli novi Loewe pravac za sezonu proleće/leto 2021/22. u kojoj se nalazimo i oduševili smo se celom kolekcijom, a ponajviše inovativnim štiklama od rođendanske svećice, crvene ruže, crvenog laka za nokte do slomljenog jaja.

Loewe kreirao štikle u obliku rođendanske svećice, ruže i slomljenog jajeta.
Imaxtree 

I kao da nas sve ovo inspiriše na slavlje ili zavođenje sa svakim detaljom, od želje koju zaželimo, preko inspiracije koju nam podaruje njegova crvena ruža, osećaja kad imamo tu boju noktiju do razočarenja kada se sve slomi poput jajeta ili možda nastavka jer baš toj novoj priči već pravimo jutarnju kajganu posle lude party žurke. Na kraju, sve je stvar interpretacije!

Nesvakidašnje štikle pokorile su modni svet na Nedelji mode u Parizu.
Imaxtree 

A ova je nesumnjivo zaživela na ulicama Pariza, i samo baš baš cool devojke su ponele nove IT Loewe štikle među kojima je naša ljubimica Gilda! Koji je vaš stav, da li ćete pasti na ovaj novi modni trik luksuznog brenda ili kažete NE?

I street style okupirale su Loewe štikle.
Imaxtree 

Fashion devojke da vas čujemo?

Da li biste nosili ove trenutno najpopularnije štikle?
Imaxtree 

 Tekst: Ana Ostojić