Prolećna sezona u naše ormare unosi raskošne modele i materijale, dok se omiljenim neutralnim tonovima pridružuju jarke i pastelne nijanse.

Još samo par dana nas deli od uskakanja u omiljene lepršave haljine, a dok se to konačno ne desi oslanjamo se na komade koji uvek izgledaju moderno i eleganto.

Kada razmišljamo o perfektnom basic poslovnom outfitu, nekako se sive, krem ili bele pantalone često nađu na vrhu priroriteta. Iako su crne sinonim za eleganciju, nekako nas proleće vuče vedrijim bojama.

Krem pantalone su popularne među ženama svih generacija, pa ne čudi što u svim kolekcijama imamo na raspolaganju mnoštvo različitih modela – od rastegljivih skinny, preko one niskog struka i rascepanim nogavicama do prefinjenih pallazzo pantalona sa širokim nogavicama.

U ponudi ima i sportskih modela koje krasi učkur na struku napravljen od udobnog pamuka, lepršavih modela od lana koji dopuštaju koži da diše, ali i elegantne pantalone svilenog materijala idealnih za večernji izlazak.

Ukoliko ste u potrazi za elegantnim pantalonama ležernijeg kroja i u krem boji, proverite naših top 10 najlepših modela u nastavku:

Zara Krem pantalone su must za proleće!