Naomi Campbell pojavila se na Festivalu u Kanu u velikom stilu, a nestvarnom figurom u otvorenoj Valentino haljini sa perjem ostavila je prisutne bez daha. Slavna manekenka i u šestoj deceniji izgleda fantastično, a celokupan look upotpunila je dijamantskim nakitom sa plavim kamenjem i vrtoglavim potpeticama.

Međutim, malo pre nego što će u fantastičnoj kreaciji zasijati na crvenom tepihu pred premijeru "Decision To Leave (Heojil Kyolshim)", nekadašnji supermodel uslikana je prilikom dolaska u čuveni Eden Roc Hotel. U rukama je nosila svoju ćerkicu koju do sada nismo mogli videti u javnosti, a ponosna mama, čvrsto je držala svoju mezimicu dok je išla popločanom stazom.

Naomi Campbell pojavila se na Festivalu u Kanu u vanserijskoj Valentino haljini.
Profimedia 

Naomi je bila u ležernoj širokoj haljini za plažu i patikama, a autfit je upotpunila velikim sunčanim naočarima, dok je njena mezimica bila u neodoljivoj beloj haljinici od španske čipke.

Naomi Campbell uslikana je u kanu sa ćerkom.
Profimedia 

Od trenutka kada su se fotografije pojavile na mrežama, mnogi su bili ubeđeni da će njena ćerka sigurno krenuti stopama slavne majke, dok su se komplimenti samo ređali.

Naomi Campbell retko se pojavljivala u javnosti sa ćerkom.
Profimedia 

Inače, manekenka je ćerku dobila zahvaljujući surogat majci, ime oca nije poznato, a prvi put ju je pokazala na naslovnici "Vogue" pre nekoliko meseci kada je javno stala na kraj glasinama da ju je usvojila.

- Ona nije usvojena. To je moje dete, rekla je manekenka. Dodala je i da je majčinstvo najlepša stvar koja joj se dogodila.

Ipak, vest o tome da postala majka nije iznenadila samo njene fanove, već i bližnje.

- Na prste jedne ruke mogu da izbrojim ljude koji su znali da čekam dete, rekla je Naomi svojevremeno.

Podsetimo, Naomi je sredinom maja na svom Instagram profilu objavila fotografiju dečjih stopala na svom dlanu, uz koju je dodala emotivan opis.

- Prekrasni mali blagoslov odabrao je mene za svoju mamu. Počašćena sam što imam ovu nežnu dušu u svom životu, doživotnu sponu koja nas veže i to je nemoguće opisati rečima, moj anđele. Nema veće ljubavi - napisala je ona ispod objave, a izvor blizak manekenki ispričao je za američki časopis da je manekenka priželjkivala dete više od deceniju, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, Profimedia Pogledajte da li se i koliko Naomi Campbell promenila tokom svih ovih godina karijere.