Španska kraljica Leticija zadala nam je još jednu stilsku lekciju.

Naime, supruga kralja Felipea prisustvovala je u obeležavanju Svetskog dana Crvenog krsta i Crvenog polumeseca u Okeanografskom okeanarijumu u Valensiji. Ovom prilikom kraljica je nosila pink haljinu koja je privukla pažnju kako zbog svoje efektne boje, tako i zbog izreza koji su istakli njene trbušnjake. Cut-out je najpoželjniji kroj ove sezone, a činjenica da kraljica ide u korak sa najnovijim trendovima samo učvršćuje njenu reputaciju najstilizovanije pripadnice kraljevske porodice.

U pitanju je kreacija brenda Cairo, i košta svega 65 dolara (i dalje je dostupna za online kupovinu!), a Letizia ju je kombinovala sa ružičastim dodacima u vidu tašne, štikli, te zlatnih mini-karika. 

U galeriji pogledajte više fotografija.

Profimedia Ovaj komad je glavni trend za leto 2022.

Podsetimo se, Valentino je početkom godine pink boju stavio na modni presto, te predstavio svoju ružičastu kolekciju kao odu slobodi, individualnosti i optimizmu. Od tada all-pink-everything nije previše, a Barbie boja poželjnija je nego ikada ranije.

Da je tako, modno je svedočila i Kate Middleton koja se u martu, na svečanom prijemu u Belizeu, pojavila u metalik pink haljini koja je oduševila sveprisutne. Naime, vojvotkinja je poznata po klasičnim i svedenim outfitima kojima dominiraju neutralne boje (i naravno njena omiljena kraljevskoplava), tako da se ovakav njen modni zaokret učinio potpuno neverovatnim.

profimedia-0672302084.jpg
Profimedia 

 Po uzoru na visoku modu, i high-street brendovi poput Zare uvrstili su pink haljine u svojim kolekcijama, a među najpopularnijim su one satenske.

Pronađite svoj favorit i budite u centru pažnje ovog leta!