Koliko dugo je moda jedan od najpodložnijih industrija velikih promena, ali jedino što je sigurno - farmerke će uvek biti osnovni par pantalona.

One su ono za čim posežete kada mislite da nemate šta drugo da obučete, kada idete u noćni izlazak i kada se samo družite sa prijateljima u parku. To su takođe jedna vrsta pantalona koje Francuskinje nose na bezbroj načina.

Stvar je u tome da les françaises izgleda tačno znaju kako da farmerke izgledaju šik. Sve ovo vreme Francuskinje to rade veoma uspešno, a izdvojili smo šest ključnih formula za kombinovanje farmerki koje se uvek vraćaju.

Naravno, tu je neizostavna klasična kombinacija blejzera i cipela, oversized bela košulja, a zatim i crop bluza za koju nas je inspirisala Jane Birkin.

Ipak, postoji nekoliko drugih kombinacija koje ne biste trebali da propustite, a u nastavku se inspirišite za stilizovanje svoje sledeće kombinacije sa farmerkama.

1. Blejzer i potpetice

I Camille Charriere zna da je dobar blejzer dovoljan da od sasvim običnog look-a, koji uključuje farmerice, napravi od žene pravu malu Parižanku.

2. Bela košulja

Bela košulja je još jedna klasična komponenta francuske garderobe, a najbolje ćete iskopirati stil Francuskinja ukoliko je raskopčate do vaših ličnih udobnosti. 

3. Gležnjače i mantil

Da, neverovatno je jednostavno. Da mogu, mantil i gležnjače bi Francuskinje nosile 7 dana u nedelji. Ukoliko želite da budete poput njih, uverite se da su farmerke visokog struka i neporubljenih nogavica.

4. Bele čarape i mokasine

Ovo je relativno nov stilski trend koji je primećen na nekoliko Francuskinja, ali to ne znači da neće biti bezvremenski. S obzirom da trend mokasina sve više raste, slobodno iskopirajte look sa belim čarapama na mokasine poput modnih ikona.

5. Teksas+teksas i potpetice

Denim on denim vole mnoge francuske ikone, a najbolji način da ga nosite sada jeste uz kožni par omiljenih potpetica.

6. Obična bela majica

Kako izgleda klasična francuska kombinacija sa teksasom? Najjednostavnije od svih - bela majica!