Glamurozna večera u organizaciji Elle x Deluxe, održana 4. novembra u restoranu Dorćoleta, otkrila je najbolju liniju hrane i pića kompanije Lidl. Specijalni ukusi koje smo degustirali u raskošnom ambijentu, među Elle prijateljima i saradnicima, najavili su nove neverovatne Deluxe praznične proizvode zbog kojih smo uživali, družili se i nazdravljali do kasno u noć.

Raskošan ambijent, vrhunska hrana i brojna poznata imena - samo su neki od razloga zbog kojih o ovom eventu ne prestaje da se priča.

IMG_4121
Marija Timotijević 

Ovog puta odlučili smo da vas povedemo na mesto događaja i dočaramo vam jedan delić čarobne atmosfere: Teodora Bogdanović, v.d. glavne i odgovorne urednice Elle magazina otkrila nam je zašto je ova večera važna, dok je modna blogerka Aleksandra Bojović priznala da su joj Elle eventi uvek neprikosnoveni, neočekivani i fashion.

Martina Petrović ispred kompanije Lidl rekla je da svi Deluxe ukusi pozivaju na radost i proslavu, te nas sve zajedno pozvala da ih što pre degustiramo i unesemo u svoj dom duh praznika.

U nastavku pogledajte kako je izgledala atmosfera Elle x Deluxe događaja.