Paris, London, New York – Comma odeća inspirisana je svetskim modnim prestonicama. Nezavisno od toga da li je u pitanju poslovna, glamurozna ili pak casual prilika – odeća ove međunarodne modne kuće uvek vam pruža nešto posebno. Brend prvenstveno evropske proizvodnje oduševljava svojom ženstvenošću, a liniju najlakše možemo opisati kao luksuznu, rafiniranu i kozmopolitsku.

1
Comma 

Brand Comma poznat je po modernom dizajnu, elegantnim krojevima i kvalitetnim materijalima, a svaki mesec u radnju pristižu nove kolekcije koje se međusobno nadopunjuju. Takođe, Comma stilovi su fleksibilni i svestrani kao i mi. Zrače poverenjem, ženstvenošću i strašću. Mogu se nositi u svim prilikama 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno.

Webp.net-gifmaker (46)
Comma 

Modern Business liniju koju karakterizira moderan dizajn, haljine i pantalone koje se u dnevnoj varijanti mogu kombinirati sa sakoima i diskretnim modnim dodacima. Ukoliko na poslovnom sastanku želite ostaviti nenametljiv, ali chic dojam, to je pravi odabir. Tu su uvek pantalone i suknje visokog struka koje ističu žensku siluetu. Bogatu ponudu nadopunjuju kožne torbice i modni dodaci.

Oktober_comma_8
Comma 

Kolekcije ove jeseni nas prate nijanse cimet smeđe, crne i prljavo bele. Ključni su nežni jednobojni outfiti poput kombinacije elegantnog somota i crnog jeansa. Narandžasto-crvena boja osim što odiše toplinom neće ostati neprimećena. Takođe, nadolazeći hit su haljine, jakne i pantalone od veganske kože kojima se postižu svestrani stilovi.

Comma Comma