Starenje je neizbežan proces i ne možemo ga kontrolisati, ali postoji niz rešenja kako izgledati mladoliko uz pomoć adekvatne nege ili odeće.

Naravno, mnoge ne bi ni išle tako daleko da to uradimo po svaku cenu i izgledamo potpuno neskladno sa svojim godinama, ali ipak postoje mali saveti koje možete uvesti u svoj stil odevanja koji će učiniti da izgledate mlađe.

Uvedite malo dinamičnosti

Jednostavna majica na pruge može učiniti da izgledate veselije i energičnije. U tom slučaju, prednost bi trebalo da date uskim, horizontalnim prugama. Majica, bluza ili košulja sa tufnama imaće isti pozitivan uticaj na vaš izgled.

Unesite boje u vaš outfit

Jedan od najefektivnijih načina da postignemo sjaj i svežinu koju nosu mladolik izgleg jeste da se služimo bojama. Svetlija plava, ciklama ili crvena mogu odlično istaći svaki monohromatski stil.
Ukoliko niste dovoljno odvažni da zaseban komad bude u boji, onda ih pronađite u aksesoarima.

Učinite lice svetljim

Što vam je lice svetlije to mlađe i pozitivnije izgledate. Efektan način da “otvorite” lice i da ono izgleda svetlije jeste da nosite nešto sa belom kragnom (polo majica, košulja, bluza, tunika).

Ne bežite od džinsa

Teksas je veoma zahvalan materijal koji vam može pomoći da naglasite svoju figuru, ali i da prikrijete određene nedostatke i bilo bi veoma mudro da ga uvrstite u svoj stajling. Naravno, birajte modele koji su primjereni vašim godinama, a ne one koje nose tinejdžerke.

Nakit

Lanci, posebno kao ogrlica oko vrata, već nekoliko sezona su jedan od naših omiljenih trendova u modnom svetu.
Zlatni lanac oko vrata, lanac za sunčane naočare, narukvice... Ovaj dodatak je bezvremenski, bez obzira na to kako odlučite da ga podržite.