Kako spojiti raskošan ambijent, vrhunsku hranu i brojna poznata imena u događaj za pamćenje? 

Elle x Deluxe event održan je 4. novembra u restoranu Dorćoleta, ali iza glamura i sjaja koji su nam bili nadohvat ruke, krije se mnogo nedelja pripremanja, planiranja, osmišljavanja, kreativnog rada i truda. 

Dok se Elle pobrinuo da dekoracija, atmosfera i ambijent budu besprekorni, kompanija Lidl postavila je nove standarde kada je u pitanju gastronomsko iskustvo, servirajući nam raskošnu večeru od čak 5 različitih jela. Od taljatela sa tartufima, preko gambora i bifteka, pa sve do najslađe poslastice – tiramisua, svi proizvodi bili su iz njihove najbolje linije hrane i pića - Deluxe, koju možete da pronađete u Lidl radnjama širom Srbije. U besprekoran kvalitet uverili smo se degustirajući s uživanjem, a moderan dizajn je razlog više da se radujemo svim novim Deluxe proizvodima koji nas očekuju tokom predstojećih praznika.

Događaju su prisustvovali neka od naših najvećih imena iz mode, kulture i umetnosti, među kojima su Milena Radulović, Vaja Dujović, Ana Stanić, Boško Jakovljević, Marija Tarlać, Ašok Murti, Branislava Antović, i mnogi drugi, a goste su na kraju sačekali specijalni Lidl pokloni.

U nastavku pogledajte behind the scenes Elle x Deluxe događaja.