Carrie Bradshaw se u punom sjaju vratila na naše ekrane, i tek tako mnoga njena modna izdanja brzo oživljavaju i van kadrova reboota serije Sex and the City. Carrie ćemo zauvek vezivati za korsete, ogrlice sa imenom i Manolo Blahnik cipelama, ali i za nezaboravnu balerina suknju koja je jedan od najvećih trendova koje je istakla glumica.

U uvodnoj sekvenci Sex and the City nosila je ružičastu majicu bez rukava sa belom suknjom, koju je stilistkinja Patricia Field pronašla za 5 dolara. U šestoj sezoni, kada se Carrie preselila u Pariz sa Aleksandrom Petrovskym, balerina suknja se vratila u poslednjoj sceni kada se ponovo sastaje sa Mr Bigom. Da budemo precizni, bila je to zelena suknja od tila dužine preko kolena.

Carrie Bradshaw na modni tron vratila suknju od tila.
Profimedia 

Sarah Jessica Parker je nekoliko godina kasnije prokomentarisala legendarni izgled: „Mislim da mi se dopala tutu suknja koju sam nosila na kraju epizode ​​u Parizu jer je ona dosta govorila o Carrie ustvari. Taj outfit je ispričao toliko priča i bio je toliko romantičan i delikatan i imao je toliko gracioznosti i trčao je svuda po Parizu, ali to nije bilo ono kako ga je ona zamišljala".

Tutu se vratila u rebootu serije pod nazivom "And just like that", jer je Sarah Jessica Parker viđena na snimanju u beloj suknji od tila koja seže do zglobova. Ovime je jasno stavila do znanja da je vreme da se balerina suknje vrate u naše ormane jer su neodoljivo ženstvene.

profimedia-0548678239.jpg
Profimedia 

Ipak, sa druge strane, modni stručnjaci redovno za dnevni izgled stilizuju suknju na izrazito moderan sa oversized džemperom, što joj daje opušteniji i manje girly vibe.

Mnogi brendovi koji se mogu pronaći u našim radnja su takođe kreirali sopstvene modele prelepih balerina suknji, poput crnih, krem, raznobojnih, sa detaljima štrasa i druge koje možete pogledati u galeriji:

Printscreen/ Fashion and friends Carrie Bradshaw pojavljivanjem u rebootu kultne serije najavila veliki povratak trenda suknji od tila.