Ako ne možete a da se ne zapitate kako bi bilo biti Carrie Bradshaw na jedan dan, sada imate šansu da to i proverite!

Dok je ona u seriji živela na Upper East Side-u, u stanu koji bi koštao otprilike 3000 dolara mesečno, ovaj nostalgični boravak sada možete da priuštite po ceni Cosmopolitana - ali na drugoj lokaciji, u njujorškom kvartu Čelsi gde je napravljena reprodukcija famoznog stana.  

Za samo 23 dolara po noćenju, Airbnb vam nadohvat ruke daje čak i prostrani garderober Carrie Bradshaw. Sarah Jessica Parker učestvovala je kako u uređivanju u stana, tako i u odabiru komada - haljina, cipela i tašni koji su od njenog lika stvorili ikonu stila.

Stan je riznica Seks i grad uspomena, pa ćete u njemu pronaći bežični telefon putem kojeg je obavljeno toliko nezaboravnih razgovora, te laptop prepun priča. Takođe, tu je i Carrie pokrivač, ogrlica sa njenim imenom i voljena torba u obliku Ajfelove kule - san za svaku obožavateljku serije.

Carrie Bradshaw
Profimedia 

Ovo je ujedno i gest koji najavljuje i slavi predstojeći nastavak serije pod nazivom And Just Like That.

„Radili smo ruku pod ruku sa Warner Brosom i Sarom Jessicom Parker kako bismo stvorili ovaj prostor na najautentičniji mogući način, da iznenadimo i oduševimo fanove“, rekla je portparolka Airbnb-a Liz DeBold Fusko.

Carrie Bradshaw
Profimedia 

„Njen stan je bio eklektičan, a da nije bio pretrpan, i pričao je priču o njenoj ličnosti sa beskrajnim gomilama Vogue-a, vešalicama i ormanima i, naravno, samolepljivim papirićima“, dodala je ona.

U galeriji pogledajte kako izgleda stan Carrie Bradshaw koji sada možete da iznajmite.

Profimedia Pogledajte kako izgleda.