Ništa ne asocira na novogodišnji period kao luksuzan nakit koji će da oplemeni svaki stajling za to posebno veče. Ipak, nije lako odabrati komad koji se savršeno uklapa uz vas - vašu ličnost, vaš senzibilitet. Prateći karakteristike horoskopskih znakova, pronašli smo idealan nakit za svaki znak - od prefinjenih ogrlica do ekscentričnih minđuša.

U pitanju je Guess Jewellery koji možete naći u svim S&L Jokić radnjama. Raskošna kolekcija nakita prati modu, trendove i DNK brenda Guess, kako bi bila must-have modernoj, uspešnoj i snažnoj ženi.

Odaberite svoj komad na osnovu horoskopskog znaka, i neka vas prati na svakom koraku. 3…2…1… Happy New Year!

Ovan

U ulozi najstrastvenijeg horoskopskog znaka, Ovnove privlače suptilni ali luksuzni komadi koje će lako uklopiti uz svoj upečatljiv stil. Round Harmony minđuše su upravo to, naizgled jednostavne, ove minđuše nerđajućeg čelika u boji žutog zlata kružnog dizajna kriju neočekivane detalje, kao što su minijaturni cirkoni i aplicirani 4G logotip.

Strastveni Ovnovi žele Round Harmony minđuše.
Guess 

Bik

Nije tajna da Bikovi vole ljubav i da su večito zaljubljeni (ili su na putu to da budu). Najčešće se vezuju za simbole klasičnih ljubavnih priča - nakit koji je lep i kvalitetan i koji ih podseća na l’amour. Baš zato je Heart to Heart narukvica sastavljena od 3 srca sa cirkonima i u boji ružičastog zlata savršen poklon za svakog Bika u vašem životu.

Bikovi su večito zaljubljeni, zato je za njih Heart to Heart narukvica.
Guess 

Blizanci

Svestrani i uvek spremni da isprobaju nešto novo i neočekivano, Blizance ćete primetiti po neobičnom izboru nakita koji se lako izdvaja u gomili. Sigurni smo da bi njihov prvi izbor bila My Way narukvica u boji srebra sa kroko uzorkom!

Blizanci vole neočekivane stvari, poklonite im My Way narukvicu.
Guess 

Rak

Prefinjeni horoskopski znak koji pažljivo bira koji će komad nakita da ponese, za Raka je očekivani izbor ženstveni oblik sa twistom. Ogrlica Elegance je dobar primer komada za koji bi se odmah uhvatili - od nerđajućeg čelika u boji žutog zlata sa visećim smaragdnozelenim kristalima.

Rakovi su ženstveni i prefinjeni, baš kao ogrlica Elegance.
Guess 

Lav

Lavovi uživaju u tome da budu u centru pažnje i ne plaše se nakita koji će da im pomogne u tom cilju. Bilo šta upečatljivo ili predimenzionirano će sigurno na prvi pogled da privuče Lava, kao što je slučaj sa modelom Paris Texas, crne kožne kaiš-narukvice sa od nerđajućeg čelika u boji antičkog žutog zlata.

Lavovi vole da budu u centru pažnje, a u tome će im pomoći kaiš-narukvica Paris Texas.
Guess 

Devica

Ovaj horoskopski znak je analitičan i poznat kao čuvar tajni, te je nakit koji to predstavlja značajan kao svakodnevni podsetnik njihove prirode. Narukvica u boji žutog zlata sa priveskom u obliku katanca sa detaljem cveta božura, kao i ime modela Keep Me Close, može da bude simbol svake Device.

Device su čuvari tajni, poklonite im Keep Me Close narukvicu.
Guess 

Vaga

Kao što ste verovatno mogli da pretpostavite, Vage uvek vagaju šta je pravi izbor nakita za njih - da li nežniji komad, ili neki veći? Nešto praktično ili ekstravagantno? Najbolji način da zadovoljite Vagu jeste da im priuštite komad koji je i jedno i drugo. Ogrlica Crystal Tag je zapravo dupla ogrlica sačinjena od kraće ogrlice sa malim priveskom i nežnim cirkonima duž ogrlice, i duže ogrlice sa upečatljivim priveskom, pločicom sa Guess logotipom.

Oduševite Vage Crystal Tag duplom ogrlicom.
Guess 

Škorpija

Poznato je da Škorpije imaju izraženu dramatičnu crtu, a to se ogleda u njihovom afinitetu ka spektakularnom nakitu. Ljubitelji su komada koji ih čine da se osečaju moćnim i koje se mogu primetiti s drugog kraja sobe. Ove glamurozne Elegance minđuše u boji žutog zlata sa zelenim sintetičkim kristalom će zaokružiti čak i najjednostavniji stajling.

Dramatične Škorpije zaljubiće se u Elegance minđuše.
Guess 

Strelac

Izraženo avanturističkog duha, ovaj horoskopski znak voli sanjive komade sa karakterom, a posebno im je drag nakit sa značenjem - kupljen tokom pustolovina ili sa privescima koji imaju univerzalno simbolično značenje. Dugačka Moon Phases ogrlica je idealan izbor za Strelce zbog priveska polumeseca uklopljen sa rotirajućim krugom i graviran porukom “To the moon and back”.

Strelčevi poseduju avanturistički duh koji predstavlja Moon Phases ogrlica.
Guess 

Jarac

Njihov način odevanja je prepoznatljiv i najpre crpe inspiraciju od poznatih dama klasičnog stila, dodavajući modern osvrt! Upravo takav nakit im najbolje pristaje, te je ova elegantna narukvica G Tennis u boji žutog zlata sa sintetičkim cirkonima u beloj boji savršen spoj tradicionalnog i savremenog.

Jarčevi su spoj tradicionalnog i modernog, baš kao ova G Tennis narukvica.
Guess 

Vodolija

Hipici u duši, Vodolije ne beže od nakita koji bi ostalima možda delovao atipičan. Takvim izborom još jednom dokazuju da ne moraju da budu deo status quo-a! My Way alke u srebrnoj boji sa crnom podlogom su jednako upečatljivo sa podignutom ili puštenom frizuru i stavljaju do izražaja dobru energiju ovog horoskopskog znaka.

Vodolije vole drugačije i atipične stvari, a ove My Way alke biće baš po njihovom ukusu.
Guess 

Ribe

S obzirom da Ribe ne vole da budu ograničeni pravilima, za njih je pametno odabrati nakit koji se lako može prilagoditi svakom stajlingu i situaciji. 4g Vintage ogrlica je primer bezvremenog komada koji će vas ispratiti u svakoj prilici i periodu života.

Ribe nisu ograničene pravilima, iznenadite ih 4g Vintage ogrlicom.
Guess