Nova godina nije samo praznik, to je osećaj!

Magija je u vazduhu, sreća u našim srcima, a iznenađenja svuda oko nas. Zato je sada pravo vreme da godinu završimo sa osmehom i u narednu uplovimo sa mnogo šljokica.

Pre nego što upadnete u opštu euforiju oko zabave koja će uslediti u narednim danima, zapitajte se - jeste li već osmislili svoj novogodišnji look?

Nova godina dozvoljava nam da eksperimentišemo sa bojama, teksturama, pa čak iako nismo ljubiteljke jarkog i smelog makeup-a. Najbolji način da to učinite jeste da uključite neku od prazničnih u svoju šminku: crvenu, zlatnu, zelenu ili srebrnu.

U tome će nam pomoći Avon koji slaveći dve decenije upešnog poslovanja u Srbiji i 135 godina u svetu, donosi novu limitiranu makeup kolekciju inspirisanu draguljima.

Odaberite jednu (ili više) od četiri ideje za vaš nezaboravni novogodišnji look!

1. Crvene usne

Crvene usne su beauty statement, zato vam je potreban samo dobar karmin koji ih transformiše u jednom potezu. Avon Ultra Matte ruž dolazi u pet različitih nijansi i pruža bogatu, kremastu boju i prijatnu ultra mat završnicu. Dovoljno je da dodate jedan sloj ruža i poslovni, svedeni nude izgled postaje look vredan pažnje na svakoj zabavi.

Crveni karmin je klasika koja ne izlazi iz mode.
Avon 

2. Zlatna senka

Zlato vrišti glamur! Ako želite da se vaš svečani izgled ističe, uzmite u ruke Avon Glimmering Gems paletu senki sa 10 bogato pigmentisanih mat, sjajnih i metalik boja, od kojih će vam u ovom slučaju, od najvećeg značaja biti zlatna. Takođe, ako se odlučite za zlatni monohromatski izgled, spojite ga sa rumenilom zemljanih boja i nude Avon Ultra Matte ružom.

Zlatna senka za oči je glamurozan odabir za novogodišnju noć.
Avon 

3. Zeleni krejon

Možda vam se na prvi pogled čini da je zelena boja rizična za make-up, ali ako je prevučete preko vodene linije donjeg kapka, bićete oduševljeni suptilnim, a upečatljivim efektom. Avon Glimmersticks krejoni su mekani, precizni i dugotrajni, a dolaze čak u 8 svečanih nijansi.

Zeleni krejon učiniće vašu šminku neobičnom i upečatljivom.
Avon 

4. Srebrni lak za nokte

Ne dozvolite nikome da priguši vaš sjaj tokom ovih praznika! Zaokružite svoj beauty look srebrnim noktima koji će se slagati sa vašim highlighterom za potpunu dramatičnost. Avon Sparkling Crystals lak za nokte oplemenjen je kristalnom formulom tako da reflektuje svetlost. Bićete oduševljeni, kao i svi oko vas.

Neka srebrni nokti donesu svu blistavost i sjaj u vaš život.
Avon 

Nova makeup kolekcija dostupna je u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.