Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONSTRAKTA POTPISALA ZA LEGENDARNI VIRGIN: „Mekano“ i „Nobl“ dostupni na striming platformama Spotify, Apple, Deezer...

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije i trenutno jedna od najaktuelnijih artistkinja u regionu, Konstrakta, od danas započinje saradnju sa lokalnim entitetom svetske etikete Virgin Music, koji u Srbiji posluje rame uz rame sa Universal Music-om.

 KONSTRAKTA POTPISALA ZA LEGENDARNI VIRGIN: „Mekano“ i „Nobl“ dostupni na striming platformama Spotify, Apple, Deezer... Izvor: Miloš Radičević

Ovom prilikom, Virgin otpočinje partnerstvo sa etiketom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva, sa kojom će takođe sarađivati na polju digitalne distribucije muzike.

Jedna od favorita na ESC 2022. od sada će imati podršku u distribuciji svog dosadašnjeg kataloga, kao i predstojećih izdanja i nove muzike. U okviru saradnje, već danas su na striming servise dodati singlovi „Mekano“ i „Nobl“, oba predstavljena kroz „Triptih“, i dostupni su slušaocima na teritoriji Srbije i globalno.

„Veoma smo zadovoljni što je Konstrakta postala deo Virgin porodice i što ovom prilikom započinjemo partnerstvo sa Gruvlendom! Kao najveći izdavač na svetu, sa Konstraktom imamo velike planove i sigurni smo da ćemo kroz naš premium servis digitalne distribucije imati fantastične rezultate. Ovo je samo deo naše regionalne strategije rada sa autorima i izvođačima za koje smatramo da su posebni“, navodi Nikola Jovanović, Vice President of Virgin Music Label & Artist Services, Western Balkans.

 KONSTRAKTA POTPISALA ZA LEGENDARNI VIRGIN: „Mekano“ i „Nobl“ dostupni na striming platformama Izvor: Miloš Radičević

Možda će vas zanimati

„Gruvlend! je dobio svoje partnere koji mogu da obezbede dovoljno transparentnu i bogatu poslovnu praksu u sve komplikovanijem svetu digitalnih medija. Doći do mogućnosti koja obezbeđuje celokupno muzičko poslovanje i tako ostavlja mesta za kreativni rad i stvaralaštvo je za nas bilo najbolje rešenje. Nadamo se dobroj saradnji sa ovom kućom u budućnosti“, ističe Milovan Bošković iz Zemlja Gruva.

Virgin Music Label & Artists Services je krajem prošle godine proširio svoje poslovanje u Srbiji i regionu otvaranjem novog entiteta pod novom i nezavisnom upravom, sa ciljem da pruži vrhunske i fleksibilne usluge najproduktivnijim preduzetnicima muzičke industrije i nezavisnim talentima u svetu. Inspirisan etičkim načelima legendarne izdavačke kuće Virgin Records, Virgin Music Label & Artist Services je pokrenut kako bi umetnicima pružio globalna rešenja, sa već oformljenim timovima na vodećim svetskim muzičkim tržištima, uključujući SAD, Japan, Veliku Britaniju, Nemačku, Francusku, Australiju i Latinsku Ameriku, i novootvorenim tržištima koja će se dogoditi u narednim mesecima.

Izdanje „Mekano“ je u Srbiji dostupno na striming platformama Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://konstrakta.lnk.to/mekano.

Izdanje „Nobl“ je u Srbiji dostupno na striming platformama Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://konstrakta.lnk.to/nobl.

 Izdanje „Nobl“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://konstrakta.lnk.to/nobl. Izvor: Miloš Radičević

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity