Sto odabranih zvanica iz sveta biznisa, mode, filma i muzike sinoć je prisustvovalo Fashion & Friends događaju čija je glavna zvezda bila Senidah.

Veče je u potpunosti bilo podređeno istinskom uživanju dugogodišnjih saradnika, partnera i prijatelja vodećeg multibrend koncepta u regionu, koji su se zabavljali uz energični beat beogradskog DJ-a Rokama i vrhunske koktele barmena iz Londona.

Senidah x Fashion&Friends (3).jpg
Promo 

Prostor je odisao zavodljivim glamurom, a upečatljivi detalji i prepoznatljivi crno-beli pod verno su preneli duh Fashion&Friends koncepta.
Kruna večeri bio je nastup umetnice koja godinama samouvereno vlada na tronu regionalne muzičke scene.

Senidah x Fashion&Friends.jpg
Promo 

Senidah je izvela svoje najveće hitove u potpuno novom, flamenco aranžmanu, a već nakon prvih taktova megapopularne pesme Slađana, sa samo njoj svojstvenom lakoćom, atmosferu je pretvorila u pravi muzički spektakl o kom će se još dugo pričati.

Senidah.jpg
Promo 

Koncert je završen svima omiljenim hitom Replay, koji je nastao kao rezultat kreativne saradnje između Senidah i čuvenog italijanskog denim brenda.

Tokom proteklih 15 godina, Fashion&Friends postao je prepoznatljiv po modnim dešavanjima koji pomeraju granice inovativnosti i kreativnosti, bez jasne razlike gde prestaje moda, a počinje umetnost.

Senidah x Fashion&Friends (1).jpg
Promo