Prelepa Novosađanka Marija Žeželj u svet modelinga krenula je krupnim koracima - nosila je revije Dolce & Gabbana, Elizabete Franchi, Emporio Armani, i mnoge druge, te snimila brojne modne kampanje, među kojima se ovog proleća našla i ona za čuveni Rihannin brend Fenty Beauty. U pitanju je serija fotografija za najnoviji bronzer + hajlajter SUN STALKR koji daje sunčevu svežinu licu, ali i onaj uvek željeni natural look.

Tim povodom, pitali smo Mariju kako je proteklo snimanje i behind the scenes atmosfera:

''Veoma mlada sam ušla u svet modelinga, gradila svoj put i karijeru, ali i maštala. Moji snovi su još tada stremili ka saradnji sa internacionalnim beauty brendom. Prošle godine, baš na moj 22. rođendan snimali smo kampanju za Fenty Beauty i njihovu novu kolekciju. Imala sam priliku da vidim kako izgleda behind the scenes stvaranje velikog projekta i zaista uživala u celom procesu. Fenty Beauty tim me je iznenadio rođendanskom tortom i otpevao slavljeničku pesmicu. Taj dan će ostati zabaležen kao ostvarenje želje jedne devojčice koja se usudila da mašta i veruje.''

Takođe, prošle godine, Marija nam je u digital specijalu otkrila kako su se ostvarili njeni snovi, te kako je svoj rodni Novi Sad zamenila velikim Njujorkom:

''Svoju karijeru sam započela veoma mlada, sasvim slučajno, sa svega petnaest godina. Sredina i grad u kome sam odrasla su me inspirisali da ispoljim znatiželju za upoznavanjem novih krajeva i kultura. Da sanjam daleke svetove i hrabro pratim svoje snove. Prva destinacija bio mi je Njujork. Velika Jabuka, grad u kome se svi snovi ostvaruju. Ubrzan način života, specifičan miris ulica te betonske džungle, velike gužve, buka, a potom kontrast koje su činile zelene oaze njujorških parkova, zahtevale su od mene veliko prilagođavanje. Prelazak u ovu metropolu je bio pomalo zastrašujući, ali pun uzbuđenja. Nakon tri provedene godine u Njujorku, upoznala ga dovoljno, srodila se sa njim i na kraju zavolela. Volim da putujem i posećujem nova mesta, ipak, nijedan grad nije kao Novi Sad. On ima posebno mesto u mom srcu. Pruža mi mir, stabilnost. On je moj dom i uvek mu se sa osmehom vraćam.''

Marija Žeželj nosila je revije Dolce & Gabbana, Elizabete Franchi, Emporio Armani.
Profimedia 

Podsetimo se, Marija je još 2016. godine osvojila prestižnu svetsku nagrade za Lice godine sveta (The Look Of The Year), a od tada, u okviru modne agencije J’s Management, samouvereno gradi svoju svetsku karijeru, zajedno sa srpskim manekenkama Jovanom Krnetom i Marijom Spasić.