Iako je 94. dodela Oskara iza nas, srpska manekenka i voditeljka Nina Seničar ostavila je očaravajući utisak o kome se i dalje priča: od efektne crne Dolce & Gabbana haljine koju je ponela, do perfektnog make-up izgleda za koji je bila zadužena naša renomirana šminkerka Mina Abramović.

Nina Seničar se na dodeli Oskara pojavila sa mužem, glumcem Jay-om Ellisom.
Profimedia 

Sa Ninom smo popričali upravo na ovu temu, a ona nam otkriva svoju impresivnu beauty priču:

“Što se spremanja tiče, šminkala me je naša Mina sa kojom sarađujem već godinama. Dogovorile smo se za elegantan look sa eyelinerom i nude karminom za Oskare i za malo topliji, bronzani look za Vanity Fair žurku. Mina je imala težak zadatak da me posle celog dana slikanja u roku od pola sata osveži i promeni look za afterparty, ali je u tome uspela bez greške. Kosu mi je radio američki frizer Dallin James čija je specijalnost red carpet. Morali samo da smislimo nešto što će biti adekvatno za oba događaja i što će ići uz obe haljine jer nisam imala vremena za promenu frizure, pa smo se odlučili za elegantne Old style Hollywood talase iza ušiju koje sam posle samo malo 'razbarušila' za Vanity Fair žurku.”

Nina Seničar za dodelu Oskara odlučila se za nude beauty look.
Profimedia 

Na Vanity Fair žurci Nina je takođe zablistala u Dolce & Gabbana kreaciji, i sa, kako je navela, malo bronzanijim beauty look-om.

A u nastavku vam ekskluzivno donosimo video iza kulisa Ninine pripreme za najglamurozniju holivudsku noć. Inspirišite se kao i mi!

Nina Seničar ekskluzivno za ELLE otkriva kako se pripremala za Dodelu Oskara Justin Bare

 Tekst: Ana Ostojić