Kourtney Kardashian konačno se udala za svog verenika, inače poznatog rokera Travisa Barkera. Kažemo konačno, jer je par još pre mesec dana pokušao da uradi isto to u Las Vegasu, nakon dodele Grammy nagrada.

Doduše, oni tada jesu obavili ceremoniju u "One Love Wedding" kapeli, ali sam brak nije bio važeći s obzirom da nisu mogli tako brzo da pribave potrebna dokumenta. Ipak, ostale su im sjajne uspomene, a Kourtney i Travis sve vreme su se dobro zabavljali, pogotovo što su to odlučili da urade usred noći, odnosno u 1:45 ujutru, a "venčao" ih je Elvisov imitator.

Međutim, kontroverzni par, koji od samog početka ljubavi privlači pažnju gdegod da se pojavi, sada je odlučio da uradi kako treba, odnosno, uz prisustvo matičara. Kourtney Kardashian i Travis Barker pojavili su se u pratnji obezbeđenja u opštini u Santa Barbari.

Sa njima su bili još Travisov otac Randy, i baka Kourtney Kardashian - Mary Jo. Međutim, pažnju prisutnih, naravno, ukrala je najstarija od sestara Kardashian, koja je za ovaj specijalan dan izabrala šik Dolce & Gabbana mini korset haljinu sa posebnim detaljem - metalnim srcem sa crvenim perlicama.

Kourtney Kardashian konačno se udala za svog verenika, inače poznatog rokera Travisa Barkera.
Profimedia 

Nosila je kratak veo i neodoljive Gianvito Rossi velvet salonke, a ceo look upotpunila je fantastičnim naboranim rukavicama sa golim prstima i decentim nakitom. Sa druge strane, Travis je bio u odelu i nosio je pink cipele sa platformom.

Kourtney Kardashian rekla je da u mini haljini.
Profimedia 

Kourtney nije skidala osmeh sa lica, a nakon cemeronije, kako običaji nalažu, ona i Travis seli su u crni Cadillac na kom je pisalo "Upravo venčani", uz nezaobilazne konzerve na braniku, i odvezli se u nepozatnom pravcu.

Inače, par planira veliko venčanje ovog leta koje bi trebalo da se održi u Italiji, i na kom će prisustvovati kako njihova deca iz prethodnih odnosa, tako i šira porodica.

Podsetimo, Kourtney i Travis prvo su bili dugogodišnji prijatelji, a u romantičnu vezu ušli su 2020. godine, nakon čega ne samo da se ne kriju od očiju javnosti, već su postali poznati po svojim kontroverznim razmenjivanjem nežnosti na crvenom tepihu.

U oktobru prošle godine, Travis je zaprosio zvezdu rijaliti show-a na obali okeana u Montesitu u Kaliforniji. Kourtney Kardashian ovo je drugi po redu brak nakon Scotta Disicka, a Travisu treći nakon brakova sa Melissom Kennedy i Shannom Moakler.