Jesmo li živi? Verovatno bi trebalo da proverimo puls. Bila je ovo godina Rihanne - svojim trudničkim outfitima je brisala stereotipni prototip majke i trudnice, kreirala je još seksipilniju liniju donjeg veša, a Met Gala joj je odala počast statuom u njenom liku. 

Ipak, u medije je nedavno procurela informacija o ASAP-ovoj preljubi, te su spekulacije o njihovom raskidu postajale sve glasnije. Par je na svojstven, originalan i romantičan način odlučio da zapuši usta celom svetu, te je ASAP novom pesmom ne samo demantovao neverstvo i raskid, već odlučio da Rihannu u pesmi i oženi. 

Neverovatni kadrovi prikazuje njihovu geto ljubav kroz paparazzo snimke, intimne trenutke, i mnooogo neverovatne mode (saznajemo i da par deli isti garderober), a kroz tekst pesme upoznajemo se sa njihovom vezom od početaka do danas. ''Prvo sam mislio da nije ništa... loše devojke žele samo da se zabavljaju...'' počinje svoju ispovest ASAP Rocky.

profimedia-0688936677.jpg
Profimedia 

U nastavku pesme reper veliča RiRi ističući njenu moć, uspeh i velike bankovne račune. Kako kaže, u velikoj slavi i novcu, on je izgubio sebe sve dok nije pronašao nju ''To je tvoja teška ljubav na koju sam se obavezao''.

Na kraju spota ASAP se osmehuje, a na zlatnim zubima mu stoji natpis ''Udaj se za mene'', dok Rihanna uzvraća osmehom na kome piše ''Hoću''. Naravno, za venčanje RiRi odstupa od ustaljenih normi i nosi crvenu venčanicu i veo.

profimedia-0688936975.jpg
Profimedia 

''Zaljubio sam se u tebe
zaljubio sam se u tebe
Čekaj, čekaj (zaljubio sam se u tebe)
Čekaj, čekaj (zaljubio sam se u tebe)
Anđele moj i Boginjo moja, kad mi se glava zamagli
Ti si moja srodna duša, moja boginja (moja srodna duša)''

Podsetimo se, ovo nije prvi put da su Rihanna i ASAP Rocky zajedno u spotu: prvi put su imali kolaboraciju 2013. godine na pesmi Fashion Killa, ali tada su bili samo najbolji prijatelji. Činjenica da su manifestovali ljubav iz pesme nakon skoro 10 godina, i više je nego neverovatna.

U nastavku pogledajte novi spot za pesmu D.M.B.