Indijska glumica i nekadašnja Miss Sveta Priyanka Chopra prvi put je pokazala svoju ćerkicu Malti Marie koja se rodila u januaru ove godine. Glumica i njen 10 godina mlađi suprug, muzičar Nick Jonas naslednicu su dobili zahvaljujući surogat majci, a još tada je otkriveno da je beba rođena pre vremena.

Sada je Priyanka emotivnom fotografijom obeležila trenutak kada su se konačno ujedinili, s obzirom na to da je, kako je i sama rekla, malena Malti provela 100 dana na odeljenju intezivne nege.

"Na ovaj Dan majki ne možemo a da ne razmišljamo o ovih poslednjih nekoliko meseci i o rolerkosteru na kojem smo bili, a koji sada znamo, da su mnogi ljudi takođe iskusili. Posle više od 100 dana u intenzivnoj, naša devojčica je konačno kod kuće" započela je Priyanka.

Priyanka Chopra i Nick Jonas u januaru su postali roditelji devojčice.
Profimedia 

"Putovanje svake porodice je jedinstveno i zahteva određeni nivo vere, i dok je naše bilo nekoliko meseci izazova, ono što postaje potpuno jasno, retrospektivno, jeste koliko je svaki trenutak dragocen i savršen. Presrećni smo što je naša devojčica konačno kući, i samo želimo da se zahvalimo svakom lekaru, medicinskoj sestri i specijalisti koji su nesebično bili tamo na svakom koraku. Naše sledeće poglavlje počinje sada, a naša beba je stvarno "badass". Mama i tata te vole", napisala je glumica i obratila se i suprugu s rečima da "ne postoji niko s kim bi prošla sve to osim sa njim", te mu se zahvalila što ju je učinio majkom.

Nick je potom dodao poseban komentar uz reči: "Srećan Dan majki svim neverovatnim mamama i starateljkama, ali želim da izdvojim minut i da poželim srećan prvi praznik majki mojoj neverovatnoj supruzi Priyanki. Tako sam zahvalan što sam na ovom putovanju sa tobom. Ti si već neverovatna majka. Volim te", dodao je Nick.

Priyanka Chopra i Nick Jonas konačno su sa svojom bebom.
Profimedia 

Podsetimo, Priyanka i Nick krili su od svih da će dobiti bebu putem surogata. Beba se rodila 21. januara, a odmah potom se saznalo da će morati da ostane u NICU bolnici neko vreme.

Inače, slavni par venčao se u Indiji 2018. godine, a godinama unazad su ih pratili negativni komentari zbog razlike u godinama

Priyanka Chopra i Nick jonas venčali su se u indiji 2018. godine.
Profimedia 

Međutim, uprkos negativnim komentarima, njih svoje su uživali u svojoj ljubavi, čuvajući je od svih, a par danas deluje zaljubljenije nego ikad do sada.