Holivud je preplavljen informacijama zbog čega, s kim i kada su poznati parovi varali svoje partnere, a da su prava poslastica za medije govori i činjenica koliki publicitet ovakve teme dobijaju.

I dok se obožavaoci slavnih parova teško mire sa činjenicom da njihovi idoli više nisu zajedno, ovakve greške poznatih u najvećem broju slučajeva završavaju na naslovim stranama.

Donosimo vam neke od najluđih priča o neverstvu slavnih koje su šokirale fanove širom sveta.

Ben Affleck i Jennifer Garner

Dok je svet trenutno opsednut njegovom obnovljenom vezom sa Jennifer Lopez, koja je nedavno krunisana i vereničkim prstenom, da ne zaboravimo na glasine koje su otpuživale Ben Afflecka da se udvarao dadilji njegove dece koju je dobio u 10-godišnjem braku sa Jennifer Garner koji se završio razvodom 2018. godine.

Ben Affleck je Jennifer Garner prevario sa dadiljom.
Shutterstock 

Tristan Thompson i Khloe Kardashian

Ova saga o varanju je nažalost bila jedna od najdužih u modernom dobu. Nakon što je uhvaćen kako sa Lani Blair vara Khloe Kardashian samo nekoliko dana pre rođenja njihove ćerke True, Tristan Thompson je kasnije javno varao sestru Kardashian u nekoliko dodatnih prilika. Khloe mu je sva neverstva oprostila i kada se činilo da su srećniji nego ikada, kao grom iz vedra neba usledila je vest da košarkaš čeka dete sa fitnes modelom Maralee Nichols.

Tristan Thompson je varao Khloe Kardashian.
Profimedia 

Beyonce i Jay-Z

Kada je Beyonce objavila "Lemonade", bilo je jasno da je njen brak sa Jay-Z-em pretrpeo neku vrstu neverstva. To su bile samo sumnje sve dok Jay-Z nije objavio 4:44 u kojoj se izvinjava i Beyonce i njihovoj ćerci Blue. Iako nikada nije imenovao ženu s kojom je prevario Bijonse, ona ju je prozvala ‘Becky s lepom kosom’ zbog čega su mnogi nagađali da je reč o modnoj dizajnerki Rachel Roy. Brak su sačuvali uz pomoć bračnog savetovanja koje im je pomogle da prebrode teške trenutke.

Beyonce i Jay-Z su otkrili reperovu prevaru kroz pesme.
Shutterstock 

Kristen Stewart i Robert Pattinson

Njih dvoje su svojim ulogama zaludeli svet u jednom od najpopularnijih tinejdž-vampirskih filmova "Sumrak". Par je veoma brzo postao omiljena holivudska senzacija, ali sve se raspalo kada su glumicu paparaci uslikali s rediteljem Rupertom Sendersom koji je u to vreme bio u braku, ali i stariji od glumice 19 godina. Pattinson i ona su tada raskinuli, ubrzo nakon se pomirili, ali onda za sva vremena rekli zbogom 2013. godine.

Kristen Stewart i Robert Pattinson su bili u vezi 3 godine dok ga ona nije prevarila sa 19 godina starijim.
Shutterstock 

Rihanna i A$AP Rocky

Poznati par je već danima u centru pažnje zbog navoda da je trudna pevačica otkrila da ju je Asap Rocky prevario, te da je odlučila da stavi tačku na njihovu vezu. Ipak, njihove zajedničke fotografije sa Barbadosa to demantuju, a isto su uradili i novinar iz Pariza koji je priznao grešku što je ovu vest od nepoverljivih izvora objavio na svom Twitteru i tako napravio nepotrebnu dramu. Na ove navode odreagovala je i dizajnerka cipela Amina Muaddi, žena sa kojom je Asap Rocky navodno prevario Rihannu, dok ju je RnB zvezda otpratila sa društvene mreže Instagram.

Sumnja se da je Asap Rocky prevario trudnu Rihannu.
Profimedia