Postoji li nešto iole slično talasima za plažu kada nastupe topliji meseci? Svi znamo da je odgovor ne – posebno imajući u vidu da se kraljica kovrdža Julia Roberts vratila na male ekrane sa upravo ovom frizurom.

Na promociji najnovije TV serije ''Gaslit'' u Njujorku, Julia je svoj look upotpunila frizurom koja je glavni trend za proleće 2022: raskošnim talasima, i to u zanosnoj bakarnoj boji.

Profimedia Pogledajte raskošne talase koji čine da kosa izgleda gušće, a vi mlađe.

Naša omiljena glumica dokazala je da morski talasi nisu samo za Gen-Z obožavateljke poput Hailey Bieber i Kendall Jenner, već su i za žene u četrdesetim godinama koje vole preferiraju frizure koje skidaju godine i čine da izgledate moderno. Takođe, ova frizura miriše na more, pa ako nemate priliku da otputujete, ovo je idealan način za malo beach vibe-a.

Ključ za postizanje ovakvih talasa, u bilo kom uzrastu, jeste da počnete sa povećavanjem teksture. Talasi mnogo bolje drže ako koristite neki od sprejeva sa morskom soli, kao i suvim sprejevima za volumen. 

Nakon toga, koristite figaro ili štap za kosu sa širokim cevima, i na neujednačen način uzimajte veće i manje komade kose i umotajte ih u smeru od lica. Za čvrstu definiciju i razdvajanje krajeva, baš kao Robertsova, nanesite specijalnu kremu umesto laka za kosu.

I izgledaćete baš kao Julia!

profimedia-0684141547.jpg
Profimedia