Jennifer Lopez i Ben Affleck ovih su dana u potrazi za svojim zajedničkim domom iz bajke, a poslednji koji su posetili bio je na Beverli Hilsu. JLo izgledala je zanosno u lepršavoj maxi haljini koja je jedan od omiljenih prolećnih trendova, kako zbog svoje udobnosti, tako i elegancije. Takođe, vatreno crvena savršeno pristaje njenom karakteru, ali i tenu. 

Ben je bio u svom prepoznatljivom casual izdanju - tamnosivim pantalonama, majici sa natpisom i kariranoj košulji.

Profimedia Pogledajte savršen outfit za proleće 2022.

Par je obišao desetine vila u Los Anđelesu, ali i dalje nije pronašao onu po svojoj meri, u koju bi smestili svoje velike porodice - JLo ima dvoje dece iz braka sa Marc Anthonijem, a Ben troje dece iz braka sa Jennifer Garner. Podsetimo se, oni su se nedavno verili po drugi put (dvadeset godina kasnije), te sada planiraju zajednički život.

A da je Jennifer odlučila da crvena bude njena boja sezona govori i njen nedavni večernji outfit koji obilazi svet. Na specijalnoj večeri u jednom holivudskom restoranu, ona se pojavila u sexy, ali glamuroznoj mini-haljini Saint Laurent ukombinovanoj sa upečatljivim parom crnih čizama preko kolena Christian Louboutin. To je na najotmeniji način povezala sa crno-belom minaudiere torbom iz Chanel kolekcije Metiers d’Art iz 2018. godine. Eto modne inspiracije za predstojeće izlaske!

U galeriji pogledajte kako je izgledala.

Profimedia Inspirišite se za party look ovog proleća.