Velika razlika u godinama oduvek je bila kontroverzna i provokativna tema, pogotovo kada je reč o slavnim parovima. Oni su se zbog svojih izbora, iako to nikoga ne ugrožava, često nalazili na meti malicioznih komentara onih koji smatraju da ljubav ne može da se dogodi ukoliko je razlika veća od "očekivane".

Međutim, uprkos svemu, dokazali su iznova i iznova da su godine ipak samo broj na papapiru, te da su njihove emocije vremenom samo moge da postanu veće.

Jedni od onih koji već decenijama prkose komentarima i "mišljenjima" pojedinaca zasigurno su i slavni dizajner Roberto Cavalli i njegova 40 godina mlađa izabranica Sandra Nilsson.

Sandra je nekada bila veliko ima švedskog modelinga, u koji je ušla još sa 16 godina, a takmičila se i na brojnim izborima za Miss. Davne 2006. proglašena je sedmom najlepšom ženom Švedske, a oprobala se i u glumi.

A onda je 2010. godine upoznala Cavallija nakon njegovog razvoda i ostalo je istorija. Postala je, kako je i slavni dizajner isticao u više navrata, "njegova muza i prava ljubav". Nije ga zanimala razlika u godinama, niti komentari ljudi, a od kako je s njom, "pronašao je mir".

Inače, Roberto je devojci 2015. priredio i nesvakidađnje iznenađenje. On joj je kupio čitavo ostrvo u Švedskoj, nedaleko od Stokholma s obzirom da je patila što nije češće u rodnoj Švedskoj. Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, a osim toga, nekadašnja manekenka na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km a ostrvo ima i privatno pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

Roberto Cavalli i Sandra Nilsson uživaju u svojoj ljubavi.
Profimedia 

Dizajneru je Sandra bila i ostala najveći oslonac, te je u retkim intervjuima o njoj govorio samo u superlativu. Nekadašnja manekenka bila je uz njega i kada je imao povredu kolena, a prošle godine joj je posvetio i emotivne reči nakon što se vakcinisao protiv korone.

Roberto Cavalli i Sandra Nilsson vole se kao prvog dana.
Profimedia 

Međutim, Roberto i Sandra nisu jedini sa velikim razlikama u godinama, a u nastavku pogledajte koji još parovi se nalaze na listi.

George Clooney (61) i Amal Clooney (44) - 17 godina razlike

Razlika između George i Amal Clooney je 17 godina.
Profimedia 

Leonardo DiCaprio (47) i Camila Morrone (24) - 23 godina razlike

Marc Anthony (53) i Nadia Ferreira (23) - 30 godina razlike

Marc Anthony i Nadia Ferreira nedavno su se verili.
Profimedia 

Jason Statham (54) i Rosie-Huntington-Whiteley (35) - 19 godina razlike

Rosie-Huntington-Whiteley Jason Statham
Shutterstock 

Heidi Klum (48) i Tom Kaulitz (16) - 16 godina razlike

Heidi Klum i Tom Kaulitz dugo su u vezi.
Profimedia 

Michael Douglas (77) i Catherine Zeta-Jones (52) - 25 godina razlike

Razlika između Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa je 25 godina.
Foto: Profimedia Author: Sara De Boer Copyright: www.startraksphoto.com Description: , Beverly Hills, CA -20190106 - 76th Golden Globe Awards Arrivals at The Beverly Hilton -PICTURED: Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas -PHOTO by: Sara De Boer/startraksphoto.com This is an editorial, rights-managed image. Please contact Startraks Photo for licensing fee and rights information at sales@startraksphoto.com or call +1 212 414 9464 This image may not be published in any way that is, or might be deemed to be, defamatory, libelous, pornographic, or obscene. Please consult our sales department for any clarification needed prior to publication and use. Startraks Photo reserves the right to pursue unauthorized users of this material. If you are in violation of our intellectual property rights or copyright you may be liable for damages, loss of income, any profits you derive from the unauthorized use of this material and, where appropriate, the cost of collection and/or any statutory damages awarded Software:Adobe Photoshop CS6 (Macintosh) Created: 2019:01:06 20:31:00

Princeza Charlene (44) i Princ Albert (64) - 20 godina

Razlika između princeze Charlene i princa Alberta je 20 godina.
Profimedia 

Vincent Cassel (55) i Tina Kunakey (25) - 30 godina

Vincent Cassel obožava svoju 30 godina mlađu suprugu.
Profimedia 

Alec Baldwin (64) i Hilaria Baldwin (38) - 26 godina

Alec Baldwin i Hilaria Baldwin i dalje se vole kao prvog dana.
Shutterstock