Došao je dan koji smo dugo čekali - Konstrakta na Evroviziji u Torinu nastupa večeras, i to pod rednim brojem 3!.

Još uvek ne znamo kojim outfitom će nas ovog puta oduševiti, ali ono što je sigurno jeste da će biti u pitanju neki od domaćih brendova: Aleksandra Lalić, Just Machine, Mishka, Dulsineja, Klashnja, Fckng Lion, Mom's Pants, jer je to najuži izbor lokalnih brendova koje je za Konstraktu odabrala kostimografkinja i njena stilistkinja Ivana Kesić.

Podsetimo se, Konstrakta je u svojim nastupima i na press konferencijama nekoliko puta nosila palazzo pantalone Aleksandre Lalić, koja je za ELLE izjavila da je ''veoma ponosna što je i brend LalicA prepoznat kao podrška Konstraktinom konciznom i kritičkom izrazu''.

Konstrakta u pantalonama Aleksandre Lalić.
Antonio Knežević 

 Takođe, Konstrakta je često nosila i majice brenda Jebiga, dok je hor iza nje nosio crne kreacije brenda Just Machine.

Poslednje pojavljivanje na 'tirkiznom tepihu' ostavilo nas je bez daha: Konstrakta se pojavila od glave do pete u brendu Mom's Pants i sjajnim REDA Milano cipelicama.

Konstrakta na otvaranju Evrovizije u Moms Pants kreaciji.
Profimedia 

Međutim, da li znate čiji nakit nosi Konstrakta u svojim pojavljivanjima? U pitanju je brend Fckng Lion, prepoznatljiv po svojim ekstravagantnim komadima nakita (za sve koji vole zlato i glamur!). Umetnica je na otvaranju Evrovizije uz all-white kombinaciju nosila njihov zlatni prsten, dok su devojke iz hora nosile zlatne pojaseve i ogrlice.

Konstrakta nosi nakit brenda Fckng Lion.
Profimedia 

Komade Fckng Lion brenda do sada su nosile naše estradne zvezde poput Jelene Karleuše, Sare Jo, Nataše Bekvalac, a pored nakita, u ponudi imaju i pojaseve i topove. 

Njihova nepresušna inspiracija je Antička Grčka sa savremenim, avangardnim dodirom, a kreacije su posvećene ženi 21. veka koja želi da izgleda poput raskošne boginje.

Takođe, u spotu za specijalnu akustičnu verziju pesme ''In Corpore Sano'', Konstrakta je svoj chic pink outfit upotpunila Fckng Lion zlatnim minđušama i pojasem, dok su devojke iz hora nosile ogrlice ovog brenda. Kao i prethodni put nosila je i šeširić domaćeg brenda Dulsineja Atelier.

Srećno!