Evrovizija se približava iz dana u dan, a Konstrakta u Torinu obavlja poslednje probe. 

Ovih dana je na zvaničnom kanalu Evrovizije izbacila nekoliko akustičnih verzija - kako pesme ''In Corpore Sano'', tako i njenih drugih pesama poput ''Mekano'', a reakcije širom sveta su neverovatne.

Kao jedno od glavnih pitanja ovih dana, poput onog - kako će izgledati Konstraktin nastup na Evroviziji, jeste i šta će nositi. Na nedavnoj press konferenciji pojavila se u majici brenda Jebiga i palazzo pantalonama dizajnerke Aleksandre Lalić(LalicA),koje je već nosila na nastupu u Hrvatskoj, u emisiji "Zvijezde pjevaju" na HRT-u. 

Tom prilikom, pitali smo Aleksandru Lalić čije će komade Konstrakta nositi na Evroviziji, te saznali da je stilizuje kostimografkinja Ivana Kesić. Njihov tim odlučio je da na ovoj manifestaciji ona nosi isključivo domaće dizajnere, kako bi na najbolji način predstavila i promovisala Srbiju.

''Veoma sam ponosna što je i LalicA prepoznata kao podrška Konstraktinom konciznom i kritičkom izrazu. Njen kompletan stajling za nastupe povodom Evrovizije radi kostimografkinja Ivana Kesić, kojoj je bilo važno da vizuelno odneguje koncept umetnice. Među brojnim komadima isključivo domaćih dizajnera, kao što su Just Machine, Mishka, Dulsineja, Klashnja, Fckin lion, Mom pants... uklopili su se i neki od LalicA modela, za ovu priliku, urađenih po njenoj meri. Konstrakta je u njima nastupala u Tel Avivu, Zagrebu, kao i u spotu za pesmu 'Mekano'. Tako će biti i u Madridu i Torinu. No, za sam nastup na Evroviziji, Ivana Kesić nam sprema iznenađenje'' rekla je za ELLE Aleksandra Lalić.

 Njena prva zvanična proba nagovestila je da će beli outfit ostati, ali ne i klasična uniforma medicinske sestre. Takođe, performans inspirisan delom velike umetnice Marine Abramović vrlo verovatno neće biti promenjen, baš kao ni tekst pesme na srpskom jeziku.