Nakon ere COVID-a, C&A je po 11. put održao svoj glavni panevropski modni događaj - “Collection Showroom”. U sklopu izvanrednog modnog iskustva, C&A je pozvao predstavnike medija na modnu reviju jesen/zima 2022. Do lokacije večeri - prostor “Reaktor”, Beč, novinari su stigli starim tramvajima, dok je posebna večera održana u sky baru “The Loft” “SO/ Vienna” s predivnim pogledom na stari grad Beč.

02_CA_Denim_Runway_2390.jpg
C&A 

„U C&A imamo snažnu svrhu koja nas pokreće: želimo inspirisati naše klijente da izgledaju, osećaju se i čine dobro. Dobijanje povratnih informacija i reakcija iz prve ruke od predstavnika medija pruža nam vrlo dobar utisak o tome kako će naši kupci dočekati naše nove kolekcije.” izjavila je Giny Boer, C&A Europe CEO.

02_CA_Denim_Runway_2275.jpg
C&A 

Za modni brend Clockhouse za mlade, dizajneri C&A-a su razvili tri kolekcije za liniju jesen/zima 2022. Kolekcije se fokusiraju na nove konfekcijske i mladenačke trendove inspirirane azijskim tržištem, kao i grunge buntovničke vibracije zanimljive GenZ konzumentima koje odražavaju grubu i stvarnu prirodu svijeta oko nas.

02_CA_Denim_Runway_2551.jpg
C&A 

C&A želi biti još moderniji! Sofisticirani krojevi, casual chic uredska odeća i lako stilizovana dnevna odevna kombinacija predstavljaju ključne komade sezone. Kolekcije “Everyday Chic”, “New Way of Working”, “Indoor Chic” i “Night Dressing” nude široku paletu elegantnih primjeraka za najotmeniju sezonu krajem godine, uključujući tkanine poput kašmira, ali i usklađeni raspon boja od sofisticiranih neutralnih tonova do sjajnih u safir plavoj, smaragdno zelenoj i fuksija ružičastoj.

02_CA_Denim_Runway_2391.jpg
C&A 

Kao dodatak, dizajnerski tim C&A kreirao je kolekciju jeansa jesen/zima ’22 koja je inspisana vezama u prirodi. Stvorena je jeans linija za povezivanje bez granica pola ili rase. Onde gde postoji prihvatanje i uključenost, poštovanje i ljubav. Tako je stvorena linija “The Unisex”. Odevni predmeti su kreirani uz poštivanje prirode korišćenjem niske količine vode i hemikalija, recikliranih materijala korišćenih u C&A FIT (Fabrici inovacija i tekstila) kao i materijala sa sertifikatom C2C. Za oba pola C&A je dizajnirao liniju “The Relaxed”, dok je za žene kreirana linija “The High Loose”. Omiljena tkanina sezone je 100% reciklirani jeans, sadržana i u najprodavanijim krojevima C&A - “The Straight” i “The Slim”.

02_CA_Denim_Runway_2118.jpg
C&A 

#wearthechange #candashowroom #candaAW22 #candaFW22 | www.c-a.com