Maj mesec uvek je u rođendanskom slavlju, a ovaj je specijalan jer slavi našu zrelost na lokalnom tržištu. S obzirom na to da samo ime brenda na francuskom znači Ona, da glorifikujemo žene u svakom njenom obliku i kroju, da se zalažemo za rodnu ravnopravnost, donosimo vam i rođendanski cover koji upravo i potvrđuje naš čvrsti feministički stav.

Pod geslom “In women we trust” u saradnji sa brendom Marella donosimo vam jednu futurističku modnu priču sazrevanja koja veliča mono color trend kao imperativ za postapokaliptičnu atmosferu. Kao najprodavaniji modni magazin na svetu, metaforički stavljamo u fokus pastelne i nežne kolorite, siluete šezdesetih u kombinaciji sa neosportskim odevnim komadima i kvalitetne materijale poput prirodnog lana, a sve outfite za naše moćne žene pronašli smo u najnovijoj Marella kolekciji. Kako bismo dočarali ovu atmosferu, magiju fotografije prepustili smo čarobnom dvojcu Danilo&Sharon, dok je za stajling bio zadužen naš Elle fashion duo, modna urednica Ana Ostojić i dizajner Bogdan Mrsha.

Elle 205.jpg
Danilo & Sharon 

U ime osamnestog rođendana vraćamo se korenima na lokalnom tržištu i kao gostujuću modnu urednicu pozvali smo onu koja je u ELLE-u bila prva, dizajnerka Iva Stefanović. Ona nam kroz editorijal sa Marinom Krtinić prikazuje novu kolekciju, ali i roze haljinu koja je bila njen prvi kreatorski poduhvat, te inspirativnu priču svog ličnog i profesionalnog razvoja.

Glumac i reditelj Vladimir Aleksić razgovarao je sa glumicom Jasnom Đuričić o njenoj nagradi za najbolju Evropsku glumicu, crvenom tepihu, ali i njihovim zajedničkim projektima, a predstava ''Ja nosim Pradu'' samo je jedan od njih.

Triptih 2059.jpg
Nemanja Maraš 

Kao šlag na torti, osamnesti party Elle redakcija je proslavila sa poznatim dizajnerskim duoom poznatim kao Mates. Oni nam donose novu letnju kolekciju u duhu šezdesetih, a mi smo im upali na fiting sa balonim i kolačima kako bi vam ekskluzivno uslikali najnovije modele iz kolekcije koja je inspirisana filmom ''Ljubav i moda''.

Triptih 20510.jpg
Luka Bošković 

Upravo smo ovu sinergiju želeli da istaknemo najnovijim rođendanskim brojem koji vam donosimo, uz jako poruku da moda, žena i ljubav idu čvrsto, rame uz rame, duž svakodnevnog sazrevanja, pa i daleko posle osamnestog rođendana!

Rođendanski broj Elle magazina je u prodaji na svim kioscima širom Srbije, a ako ste srećne ruke, u njemu ćete pronaći Borboleta Joaillerie narukvicu!