Iako se retko pojavljuje u javnosti, advokatica Amal Clooney privlači pažnju gde god se pojavi, što je bio slučaj i ovoga puta. Supruga Georga Clooneyja kreirala je pomalo netipično izdanje za svoj sofisticirani stil odevanja.

Svoju veštinu slaganja besprekornih izdanja sada je potvrdila na ulicama Njujorka pojavivši se u crvenom monohromatskom izdanju.

Amal Clooney u crvenom.
Profimedia 

Poluprovidnu rolku golih ruku upotpunila je zanimljivom midi uskom suknjom visokog struka sa izrezima, trakama i mrežastim detaljima i pokazala da podjednako dobro ume da iznese i edgy komade, ali tako da na njoj ne deluju vulgarno, već seksi i glamurozno.

Završni pečat bile su providne salonke sa srebrnim detaljima i clutch tašna.

Amal Clooney u crvenoj kombinaciji.
Profimedia 

Naravno, kosu je uvila na sada već prepoznatljiv način - u vidu nežnih talasa, a crvenim karminom je dodatno naglasila svu svoju lepotu.

Amal je do sada nebrojeno puta demonstrirala fantastičan osećaj za modu, nevezano da li su u pitanju casual, poslovni ili glamurozni događaji, a još neka njena sjajna izdanja pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Možda se crvena boja generalno povezuje sa strašću i ljubavlju, ali se u svetu mode i lepote i te kako povezuje sa brinetama, tačnije crnkama - jer njima ova boja zaista eksplozivno stoji, a lepa Amal je toga očigledno i te kako svesna.