Kao jedan od najmagičnijih proizvoda za šminkanje bez kog ne zamišljamo savršen ten je svakako bronzer!

Sve što želimo od bronzera jeste da izgledamo kao da smo se probudile sveže i odmorne, zar ne? Za ten kao da vas je sunce okupalo potrebno je da odaberete bronzer koji će vam insast dati svežinu, preplanuo ten i blistav sjaj.

S tim u vezi, odlučili smo da vam predstavimo naše favorite pa predlažemo da nastavite da skrolujete za 5 najboljih bronzera koji su savršena uvertira za sunčane prolećne i letnje dane!

1. Hoola Bronzing Powder

Odličan bronzer za instant dodir sunca na lica. Veoma pigmentovan, te bih ga radije preporučila onima koji su vešti u nanošenju bronzera tako da izgleda suptilno na licu.

Hoola bronzer je veoma pigmentovan.
Sephora 

2. Too Faced Milk Chocolate Soleil Matte Bronzer

Pre svega miris moram pomenuti miris koji zaista obara s nogu. Miriše na najlepšu čokoladu koju ne biste odbili ni na najstriktinoj dijeti, a najlepša nijansa mlečne čokolade je još jedna stavka koja nas je osvojila za sva vremena! Bronzer nema ničega narandžastog u sebi, lepo se blenda i nemoguće je s preterati. Odlično odgovara svetlijoj puti, a još jedna vrlina je što se nimalo ne trusi.

Too Faced Milk Chocolate Soleil odgovara svetlijoj puti.
Sephora 

3. NYX Professional Makeup Matte Bronzer

Jedan od favorita drogerijskog ranga je svakako i NYX ljubimac. Lepo se nanosi, blenda i ne ostavlja "prljav" trag na licu, što je jedan od ključnih zahteva kada biram bronzere. U sebi nema niti trunke shimmera i zaista je iskoristiv kao proizvod za konture.

Lepo se nanosi, blenda i ne ostavlja "prljav" trag na licu.
Alexandar cosmetics 

4. The Balm Beach Desert Bronzer

Jedan od onih brendova koji me po pitanju kvaliteta nikada ne razočaraju jeste The Balm. Dekorativna ambalaža je nešto što će definitivno ulepšati vašu kozmetičku policu, a srednja pigmentacija nadogradiva prema jakoj će vas naterati da se za njega koristite svakodnevno.

The Balm Beach Desert bronzer ima srednju pigmentaciju koja je nadogradiva prema jakoj.
The Balm 

5. Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder Universal Bronze

Najpovoljniji na listi, ali ne i najmanje važan. Svojim Sun Glow nazivom asocira na leto, more i preplanuli ten. Minimalno se rasipa, ali je pri samom korišćenju potrebno zaista malo proizvoda. Zadovoljavajuća pigmentacija za minimalističku šminku tokom dana, a ono što me je posebno kupilo kod ovog proizvoda jeste postojanost na licu tokom celog dana. Sadrži veoma malo narandžastog pigmenta koji na licu ne izgleda upadljivo, već se dobija samo lepi, preplanuli izgled obraza.

Catrice Sun Glow Matt bronzer je veoma postojan na licu.
Lilly.rs