Lepoj Amal mnogi bi pozavideli kako na sjajnoj karijeri, braku sa holivudskim glumcem Georgom Clooney, tako i na besprekornom modnom ukusu i naravno, na fantastičnoj liniji.

Ipak, iako ste možda pomislili da je advokatica još jedna od onih koja svoje telo izlaže rigoroznim dijetama, istina je da je za njen izgled zadužena balansirana ishrana, te je nedavno otkriveno šta se sve nađe na njenom stolu.

Doručak

Amal se svog gastronomskog rituala koji se sastoji od nekoliko obroka dnevno. Najvažniji je, naravno, doručak jer je to doba dana rezervisano za ekstremno zdrave namirnice, koje obezbeđuju dovoljno energije.

Na primer, supa od morskih algi sa tvrdo kuvanim jajima. Supa, pa još od algi, to možda nije konvencionalan doručak, ali Amal očigledno pomaže, budući da se najčešće nađe u njenom prvom obroku.

Lepoj Amal mnogi bi pozavideli na vitkoj liniji.
Profimedia 

Ručak

I ručak ima snažnu mediteransku crtu. Kako je nedavno rekla za "Vogue", obično je ona ta koja šefuje u kuhinji, a majstor je za špagete sa mini-ćuftama od ćurećeg mesa i pileća prsa u sosu od limuna. Salata mora da bude vitaminska bomba, i uglavnom predstavlja miks svežeg sezonskog povrća.

Večera

Amal Clooney ne beži ni od ukusne večere, iako ne izgleda tako. Kada borave na jezeru Como, na meniju su obično italijanski specijaliteti. George se svojevremeno pohvalio da bi njegova supruga mogla da radi kao pica-majstor u najboljim tratorijama. Omiljena im je "margarita" sa dodatkom rukole, a u repertoar uključe i ponešto iz kuhinje Libana, zemlje iz koje Amal vodi poreklo, kao i indijska i japanska jela.

Amal Clooney drži se svog gastronomskog rituala koji se sastoji od nekoliko obroka dnevno
Profimedia 

- Sama pravi vrhunske njoke i pesto sos, prste da poližeš!- otkriva slavni glumac.

Omiljene porodične grickalice su kokice, naročito dok uživaju u kućnom bioskopu. Amal ističe da je važno unositi i dosta tečnosti, pa pije najmanje dve litre obične vode tokom dana, a ponekad se osvežava uz koktel koji je osmislila sa Georgom i njihovim prijateljima Cindy Crawford i Rande Gerberom, sa kojima su osnovali brend "Casamigos".

Amal Clooney i George Clooney obožavaju kokice, a često uživaju i u koktelu koji su zajedno osmislili.
Foto: Profimedia Author: Hahn Lionel/ABACA USA Description: File photo : George Clooney and Amal Clooney attend Universal Pictures Hail, Caesar! premiere at Regency Village Theatre on February 1, 2016 in Los Angeles, CA, USA. Amal Clooney and her husband George are expecting twins, US media report. The babies are due in June, according to CBS's The Talk host Julie Chen. Another source close to the couple, quoted by People, said they were "very happy". The Clooneys' representatives have not yet commented. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM Software:Adobe Photoshop CS5 Macintosh; BAGHEERA / PROPIXO; JpegMetadataToolkit 1.11 Created: 2017:02:10 08:13:58

Glavni sastojak je tekila, uz dodatak sirupa od limete, nektara od agave i brusnica. Zvanično je predstavljen kada se par Clooney venčavao u Veneciji 2014. godine.