Lepa Carys Zeta Douglas, ćerka glumačkog para Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa danas ima 18 godina i već je u žiži javnosti.

Carys je mnoge je očarala lepotom i stilom, a neretko se mogu čuti komentari da je svakim danom sve više liči na svoju majku, proslavljenu filmsku divu Cathrine. Poznati glumački par pored pored Cayrs, ima i dve godine starijeg sina Dilana.

Ćerka Michaela Douglasa i Catthrine Zete Jones izrasla je u lepoticu
Shutterstock 

Carys Zeta Douglas je rođena u aprilu 2003. godine, a interesantno je to da je Catherine bila trudna sa Carys dok je snimala Oskarom nagrađen film "Chicago".

Srednju školu završila je u maju 2021. godine, a često sa majkom ima zajedničke angažmane i fotošutinge. Njih dve su čak zajedno bile deo jedne modne kampanje u Rimu, a mnogi su se složili u tome da ćerka slavnog glumačkog para i te kako podseća na majku iz mlađih dana.

Mama i ćerka su takođe su krasile naslovnicu španskog "Vanity Fair" u identičnim autfitima, a fotografije su oduševile svet.

Carys je popularnija u svetu mode, ali i na mrežama, gde je prati preko 160 hiljada ljudi, te se očekuje da će njena karijera nastaviti da uzlaznom putanjom.