Supružnici Douglas-Jones u braku su već dugih 18 godina, a svakim novim pojavljivanjem na svečanim događanjima dokazuju koliko se vole. Osim o osvojenom Zlatnom globusu, Michael je govorio i o sreći što pored sebe ima suprugu Catherine Zeta-Jones.

Jedan od dobitnika 76. Zlatnog globusa za najboljeg glumca u seriji bio je i Michael Douglas. Holivudski veteran kip je zaslužio ulogom u seriji "The Kominsky Method". Na dodelu u Los Anđelesu, kao i uvek, došao je u pratnji svoje lepe supruge Catherine Zita-Jones.

Par, koji je u braku 20 godina, nije krio svoju ljubav.

"Pa, nedavno smo proslavili 18. godišnjicu braka, a osim iskrene ljubavi koja s godinama samo raste, mislim da je činjenica što radimo u istoj industriji samo plus. To nam jako pomaže i vrlo dobro znamo kroz što prolazimo", rekao je za američke medije Douglas.

Supružnici Douglas-Jones u braku su već 18 godina
Shutterstock 

Dodao je i da je jako srećan što je na dodelu stigao sa svojom Ketrin, jer ona najbolje razume kroz šta prolazi pre proglašenja dobitnika. Skladni supružnici bili su primereno doterani. Crnokosa glumica obukla je zelenu toaletu koja se i te kako istakla u moru monohromatskih kreacija.

Ćerka Catherine Zete Jones nasledila je majkinu lepotu
Shutterstock