Ostvarenja kultnih romana, nastavci najpopularnijih serijala, pa i kvalitetne drame naći će se na našim repertoarima u 2019.

Izdvojili smo 9 filmova koje planiramo da pogledamo tokom narednih 12 meseci, kao i trejlere koji su dostupni i zvanično objavljeni.

1. Endgame

Četvrti film iz serijala Avengers je must za sve Marvelove fanove. Tony Stark (Robert Downey Jr) pluta u svemiru dok njegovi saputnici Captain America (Chris Evans) i Black Widow (Scarlett Johansson) pokušavaju da osmisle plan kojim bi ga spasili.

2. The Favourite

Engleska, 18. vek: kraljica Anne zauzima presto, a njena bliska poverenica Lady Sarah upravlja zemljom umesto nje. Dolazak nove sluškinje Abigail promeniće ove odnose.

3. Colette

Colette (Keira Knightley) je primorana da piše romane u ime svog muža. Knjige beleže uspeh, a Colette se bori da njen talenat bude priznat, uprkos izazovima rodne ravnopravnosti.

4. Mary Queen Of Scots

Filmova sa biografskom royal tematikom nikada nije dosta, a ovaj put Margot Robbie tumači ulogu kraljice Elisabeth I kojoj je suparnica Mary Stuart (Soirse Ronan).

5. Ad Astra

Brad Pitt je astronaut koji pretražuje galaksiju u potrazi za ocem nestalim u misiji da pronađe vanzemaljski život.